Kiválóan működött a konyha az irányításával

Negyven, felelős munkával töltött év után nyugdíjba vonul Feketéné Demecs Éva, a Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ közétkeztetést biztosító konyhájának élelmezésvezetője. Ebből az alkalomból köszöntötték az önkormányzat és az intézmények vezetői 2017. április 3-án.Évike hatékonyan és szakszerűen fogta össze az átszervezéseket, tulajdonos- és fenntartóváltásokat megélt konyha működtetésének feladatait. Ezt bizonyítja, hogy a konyha dolgozóinak munkáját 2015-ben Martfű Városért díjjal is elismerte az önkormányzat.

– Örülök, hogy ezt a szép időszakot velünk töltötted. Remélem, hogy ez még folytatódni fog valamilyen módon, továbbra is munkában, vagy tanácsokkal ellátva bennünket – hangsúlyozta dr. Papp Antal, megköszönve Évike eddigi munkáját és bízva abban, hogy sokáig élvezheti leendő nyugdíjas éveit.

A település gyermekintézményeinek étkeztetését, szociális és külső étkeztetést, speciális étkezési igényű gyermekeket és időseket is ellátó konyha az önkormányzati és városi rendezvények kiszolgálásában is fontos szerepet vállal.

Városunk polgármestere a kolbásztöltő fesztiválon végzett munkájukra utalva elmondta: Évike irányításával a konyha munkatársai kiválóan dolgoznak, hatékonyan tudja szervezni a feladatokat.

Az intézmény volt dolgozójaként különleges kapcsolat fűzi az élelmezésvezetőt a Játékvár Óvoda és Bölcsődéhez. Gonda Istvánné intézményvezető örömmel köszönte meg az együtt töltött éveket, és hogy mindig számíthattak rá. Munkatársai nevében is hosszú, boldog és tartalmas nyugdíjas éveket kívánt.

Már a közeljövőben, május 1-jén, a főzőverseny zsűrijének elnökeként visszavárja Évikét Asztalos Árpádné. – Nem is engedünk el, mert nincs nélküled testvérvárosi rendezvény, ifjúsági tábor, ezer szállal kötődsz az intézményhez – idézte fel a közös feladatokat a művelődési intézmény vezetője.

– Sikerült olyan kapcsolatot kialakítanunk egymással, hogy minden gondot, problémát meg tudtunk oldani. Igyekeztem a munkámat úgy végezni, hogy mindenki megelégedésére szolgáljon – köszönte meg az elismeréseket Évike, felajánlva, hogy ha bármikor szükség van rá, szívesen segít a továbbiakban is.

Herbály Jánosné

Tovább a képekhez>>>

2017-04-11 13:53