Július 20-án világpremier vetítéssel nyit a felújított Martfű Mozi

16 órától a Gru 3 (3D, sz), 18 órától a Valerian és az ezer bolygó városa (3D, sz) filmekkel várjuk a mozilátogatókat 2017. július 20-án, csütörtökön. Ezek lesznek az első filmek, amelyeket a Művelődési Központ mozi és színházterme bútorzatának cseréjét követően, korszerű és kényelmes székekben ülve tekinthetnek meg a látogatók.Nagy örömünkre elkészült a mozi és színházterem első ütemű fejlesztése – tájékoztatott Asztalos Árpádné, az intézmény igazgatója. – Bízunk benne, hogy mindenki örömére, kényelmes és kellemes színházi és mozi élményekhez járulunk ezzel hozzá. A munkálatok során új festést kapott a terem mennyezete, összhangban a beépített székekkel és padlóburkolással. A kivitelező a felújított székeket a tervezett szerint beépítette. Az új, fotelszerű székek nagyobbak, kényelmesek, és a sorok közötti távolságok is nőttek. Az új elosztással 420 széket építettek be.

A továbbiakban a terem oldalfalát és világítását is szeretnénk felújítani, egy igazán szép termet kialakítva. A felújításra pályázatot is adtunk be, amelyben ősszel számíthatunk döntésre.

A nyár folyamán elindul az épület hőlégtechnikai korszerűsítése is, a szellőzés, fűtés, hűtés megoldásával a színházteremben, a táncteremben és a földszinti aulában. Ezek a munkálatok azonban nem akadályozzák, hogy újraindítsuk a mozit.

 Július 20-án két nagyszerű filmmel kezdünk, ahová nagy szeretettel várjuk a gyerekeket, családokat. 18 órakor világpremier filmmel nyitjuk a felújított mozi termet, egy francia scifi, a Valerian és az ezer bolygó városa vetítésével indítjuk újra a korszerűsített moziban a vetítést.

 Herbály Jánosné

júliusi mozi

2017-07-13 16:40