Nőnap alkalmából köszöntötték mozgássérült, siket és nagyothalló barátaikat

Nőnapi találkozóra várta a térség sorstárs közösségeit és a nyugdíjas baráti klubok tagjait a Martfűi Mozgássérültek Egyesülete 2018. március 2-án, a Művelődési Központban. A jó hangulatú tavaszi programra közel kétszázan érkeztek.Szolnokról öt klubból, Tiszaföldvárról két közösségből, Törökszentmiklósról, Rákóczifalváról, Szandaszőlősről, Orosházáról, Békéscsabáról, Csongrádról, Jászapátiból, Jászszentandrásról, Jásziványról, Szentesről és Mezőtúrról érkeztek mozgássérült, siket és nagyothalló barátaik. A helyi közösségek, a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület, a Kossuth Nyugdíjasklub és a Jóreménység Klub is készséggel elfogadta a meghívást.

A házigazda klub vezetője, Mucsi Józsefné Ibolya nagy örömmel köszöntötte a vendégeket. Klubtársaival együtt sokat készültek erre a napra, gondoskodva arról, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát.

A találkozóra Boldog István országgyűlési képviselő is ellátogatott, tisztelettel köszöntve a rendezvény vendégeit. Térségünk országgyűlési képviselője a közelgő nőnap alkalmából egy-egy szál tulipánnal kedveskedett a közösségek nőtagjainak. – Köszönet illeti a hölgyeket, hogy gondoskodnak rólunk, mert a magyar nők, anyák nélkül nincs magyar jövő – hangsúlyozta Boldog István, arra bíztatva férfitársait, hogy ne csak ezen az egy napon figyeljenek a hölgyekre, hanem egész évben, mert ők a családok összetartói, az ország kovászai.

Március 8., a nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Ezt a gondolatot erősítette dr. Papp Antal, városunk polgármestere is, hangsúlyozva, hogy a hölgyekre mindig figyelni kell, és érdemes értük mindent megtenni.

A köszöntők után a baráti közösségek előadásai, zenés-táncos műsorai töltötték meg a találkozó színes programját, finom ebéddel és sok-sok tombolanyereménnyel, újabb emlékezetes élménnyel gazdagítva a siket, nagyothalló és mozgássérült baráti klubok kapcsolatait.

Herbály Jánosné

Tovább a képekhez ›››

2018-03-09 09:34