Ötéves a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület

A legáldottabb kéz a földön, a te kezed jó Anyám (Dsida Jenő: Édesanyám keze)

Az édesanyákat és az egyesületté alakulás ötéves évfordulóját is ünnepelték a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület tagjai május 10-én, a Művelődési Központban. Ezen a napon az édesanyákhoz szóltak a versek és a köszöntők, mert a legdrágább ajándék sem pótolhatja azt a szeretetet és megbecsülést, amellyel nekik tartozunk.Anyukájuk, nagymamájuk iránti szeretetüket díszes szavakba csomagolva, sorra léptek a mikrofonhoz a Martfűi József Attila Általános Iskola 1.A osztályos diákjai, dalos - verses előadásuk zárásaként táncra is perdülve.

A Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület 2013 márciusában jött létre, tizenkét alapító taggal és a nyugdíjasklub korábbi tagjai közül további ötvenhat fő bekapcsolódásával – tájékoztatott Kunné Évike. A Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület vezetője köszönettel szólt az önkormányzat és a Művelődési Központ a bejegyzett civilszervezeti működéshez nyújtott támogatásáról.   

Martfű legnépesebb nyugdíjas közösségének tagjait anyák napja és az egyesületi működés fél évtizedes évfordulója alkalmából is tisztelettel köszöntötte dr. Papp Antal polgármester.

Szeretettel gratulált az ötéves jubileumhoz Asztalos Árpádné, a szervezet működéséhez támogatást és teret biztosító Művelődési Központ igazgatónője. – Mi látjuk, hogy mekkora munka egy egyesületet működtetni. Büszkék vagyunk, hogy 2013-ban belevágtatok ebbe, és az egyik legkiemelkedőbb helyi közösség egyesületként tovább tudott működni.

A baráti összejövetel jó hangulatban folytatódott, köszöntőkkel, dallal, tánccal, és az ötéves egyesületi működés alkalmából, ahogyan születésnapon illik, tortával.

Herbályné Kalmár Irén

Tovább a képekhez>>>

2018-05-16 15:42