Jó Martfűn ovisnak, bölcsisnek lenni – Gyermeknapi vigadalom a „Játékvár” gyermekeinek

Minden program, játék és finomság a gyerekek örömét szolgálta a Játékvár Óvoda és Bölcsőde vidám, gyermeknapi rendezvényein. Ezek a nyári szünetet nyitó hagyományos ovis programok a játék örömén túl azt a célt is szolgálják, hogy a nevelési intézmény más-más tagóvodájába járó gyerekek találkozhassanak, ismerkedhessenek egymással.Az is régi szokás, hogy a Kossuth úti óvoda várja ilyenkor gyönyörű udvarára a vendég csoportokat. Mindig van izgalom is, valami olyan, aminek élményét örömmel vihetik magukkal a gyerekek. Most például igazi tűzoltó autó is érkezett közéjük két tűzoltóval, akik a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság jóvoltából vettek részt az óvodai rendezvényen.

A nevelési intézmény legkisebbjei, a bölcsődések is ünnepeltek. Június 7-i Gyermeknapi programjukon szüleikkel és a dajka nénikkel együtt három csoport búcsúztatta az évet a játékos délutánon, melyen még ugráló vár is várta őket. 

A bölcsis gyermeknap nem csak az idei nevelési évet zárta le az odajárók körében, hiszen a bölcsőde életében ez az év az utolsó ebben az épületben. Az önkormányzat pályázati beruházásával a tervek szerint néhány hónap múlva már az addigra felújított Május 1. úti, volt óvodaépület várja szép, kényelmes és otthonos környezetben a bölcsődébe járókat.

Magyar Mária

Tovább a Kossuth úti Óvoda képeihez ›››

Tovább a bölcsőde képeihez ›››

2018-06-13 15:42