Autómentes nap 2018 - Díjkiosztás

2018. október 16-án, kedden látogattunk el a Martfűi József Attila Általános Iskola délelőtti iskolagyűlésére, ahol dr. Papp Antal polgármester úrral értékeltük az Európai Mobilitási Hét keretei közt megrendezett Autómentes napon nyújtott teljesítményeket, a feladatok végrehajtását, és átadtuk a gyerekeknek a különböző díjakat.Jutalomban részesültek a kerékpár szépségverseny nyertesei, a 13+1 KRESZ Totó helyesen kitöltői, a rajzpályázatokat készítő gyerekek csakúgy, mint a kerékpáros ügyességi versenyen részt vett diákok.

Egy alsó tagozatos kisdiák egy kerékpárral lett gazdagabb, melyet otthonában adtunk át neki.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a programsorozaton tanúsított aktivitásért, nemcsak a diákoknak, hanem a pedagógusoknak is, akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg, illetve a sok támogatónak, akik biztosították a díjkiosztás tárgyi nyereményeit.

Programsorozat támogatói: Martfű Város Önkormányzata, Deszán Kft., Bácsvíz Zrt., Legero Hungaria Kft., Bunge Zrt., RIGO Kft., Penta Print Kft., Termal-Medical Zrt., Martfű Termál SPA, KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., Martfűi Rendőrőrs, Martfűi Polgárőr Egyesület, Tiszaföldvári Önkéntes Tűzoltóság, Országos Mentőszolgálat, Szolnoki Index Autósiskola, Toyota Hering Szolnok, OTP Bank Zrt., Magyar Posta Zrt., Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Szekeres Mónika Gizella

programsorozat szervezője, koordinátora

Tovább a képekhez>>>

2018-10-24 16:26