Hálózatosodási konferencia az együttműködésre képes vállalkozások bevonása érdekében – Nyílt rendezvény Martfűn, a Polgármesteri Hivatalban

Az idei év első hálózatosodási konferenciáját rendezik meg 2018. november 8-án a „Szolnoki járás foglalkoztatási paktum” (TOP-5.1.2-15-JN1-2016-00002) pályázat keretén belül, vállalkozásokat, civilszervezeteket együttműködésre ösztönözve a projekt célkitűzéseinek elérése érdekében.A konferencia témája a Szolnoki járásban együttműködésre képes vállalkozások felkutatásának módszertana, lehetőségei. A rendezvény bevezető prezentációjában szó lesz a vállalkozásokat összekötő hálózat alapjairól és szerepéről, melyek hatékonyan segítik elő a regionális együttműködéseket.

A konferencia során megerősítést kaphatunk, hogyan lehet a hálózatok együttműködési kultúráját kialakítani, a meglévő kapcsolatrendszert hálózattá fejleszteni, valamint ehhez milyen keretfeltételeket szükséges megteremteni. Szó lesz az együttműködést ösztönző kommunikáció és paktum tevékenységek, eszközök meghatározásáról is.

A rendezvény fő előadója és a téma kibontásának moderátora dr. Gogolák Zoltán szervezetfejlesztő lesz.

A nyílt rendezvényre a Martfűi Polgármesteri Hivatalban kerül sor, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a szerezők nevében dr. Papp Antal polgármester.

Meghívó>>>

Herbály Jánosné

2018-10-29 14:21