Együtt örültek az ünnep közeledtének az idősek klubja gondozottjai

Álljunk meg ezen a szent ünnepen egy pillanatra, hogy meggyőződhessünk róla, tudunk-e tiszta szívből szeretni, tudunk-e örülni egymásnak! És ha igen, akkor más dolgunk nem lehet ezen a világon; küzdeni a legnemesebbért, egymásért. Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte karácsonyi ünnepségükön az idősek klubja gondozottjait a Szolgáltató Központ martfűi telephelyének vezetője, december 11-én.Komáromi Kitti a bensőséges hangulatú ünnepség minden résztvevőjének békés, szent karácsonyi ünnepet és eredményekben gazdag, örömteli, boldog új esztendőt kívánt.

A martfűi JátékVár Óvoda Munkácsy úti intézményének nagycsoportosai dallal, verssel és tánccal ajándékozták meg a rendezvény vendégeit.

Boldog karácsonyt és sikeres újévet kívánt az ünnepség résztvevőinek dr. Papp Antal polgármester is. – Teljesüljenek azok a vágyaik, amelyeket szeretnének Karácsonykor; együtt legyen a család, együtt tudjanak örülni az ünnepnek!

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ Martfű idős lakói számára a volt Mártírok úti iskolaépületben végez nappali ellátást, ebédet is biztosítva az idejáró tagok részére a klub kellemes környezetében.

A gondozottak szeretnek idejárni. Örömmel fogadták az idősek klubja karácsonyi ünnepségére szóló meghívást, az óvodás gyermekek előadását és az ajándékokat is.

Herbály Jánosné

2018-12-20 10:40