„Szolnoki járás foglalkoztatási paktum” – Jó gyakorlat megosztása konferencia, 2019. március 13.

A TOP-5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú pályázat keretén belül megrendezésre kerül az idei év első Jó gyakorlat megosztása konferencia, mely igyekszik a vállalkozásokat, civilszervezeteket együttműködésre ösztönözni a projekt célkitűzéseinek elérése érdekében. A fórum célja a vállalkozások együttműködésére vonatkozó hazai és nemzetközi jó gyakorlatok megosztása, megbeszélése.A kerekasztal megbeszélésen jelen lesznek a Paktumszervezet tagjai közül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szolnoki Járási Hivatala Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Foglalkoztatási Osztálya, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat, települési önkormányzatok, vállalkozások és civil szervezetek képviselői.

A rendezvény résztvevői az általuk - saját tapasztaltból, külső forrásból kapott információkból - megismert vállalkozások közötti együttműködési formákra, együttműködések kialakítására, fenntartására vonatkozó jó gyakorlatokat osztják meg egymással. A Paktum szempontjából releváns és transzferálható jó gyakorlatok megosztásra kerülnek a Paktum honlapján.

A fórum fő témája a versenytársak, szervezetek közötti kommunikáció és együttműködés, ezen kívül jó gyakorlati példák hangoznak el a munkaerő-szerzéssel, munkaerő-piac kínálati oldalának képzésével kapcsolatban, megemlítve a mentorprogramot, illetve a munkaerő mobilissá tételét.

A rendezvény facilitátora dr. Gogolák Zoltán szervezetfejlesztő lesz.

A nyílt rendezvény Martfű Város Polgármesteri Hivatalában kerül megrendezésre, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Dr. Papp Antal

polgármester

Meghívó>>>

2019-02-21 13:42