Kyokushin karate – 7. Victory Gála kiváló martfűi eredményekkel

Ismét Martfűn rendezte meg a Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub a VII. Victory Gálát, amire ezúttal 140 nevezés érkezett. A Victory karatékái közül legnagyobb számban ezúttal is a helyiek léptek küzdőtérre, több mint harmincan. Tiszföldvárról, Halásztelekről, Telkiből és Budapestről is sokan eljöttek a martfűi klub ott működő csoportjaiból. A Victorysokon kívül a ceglédi Power SE, a füzesabonyi Yamato SE, Szlovákiából a Seishin Karate Klub, a törteli Seijin SE, a szolnoki Full Contact Team, a Derecske Budo Egyesület és a szegedi Buke Reikon Sportklub versenyzői küzdöttek a legjobb helyezésekért.A klub fontos célja ezzel a versennyel, hogy a martfűi csapatot erősítse, az itt kialakulóban lévő új generációt építse. Sokan közülük először léptek küzdőtérre, kóstoltak bele a versenyzésbe, néhányan kezdenek kisebb rutint kiépíteni ezekkel a háziversenyekkel. Többeknek pedig már kifejezetten gyakorló verseny volt az idei gála, hogy országos és nemzetközi tatamira léphessenek.

A jól előkészített verseny során a helyi szervezők mindent elkövettek a gördülékeny lebonyolítás érdekében, Sensei Markovics Jánosfőbíró pedig kiválóan vezette le a Victory gálát.

– A szülők évtizedek óta, így most is támogatják, segítik a programjainkat, a gála megszervezését. A verseny segítségével reálisabb képet kaptunk arról, hol is állnak jelenleg tudásban a sportolóink. Természetesen igen sok jó eredmény is született, a martfűiek kiválóan szerepeltek. Mindenki érmet szerzett, a legjobbak pedig március elején a diákolimpiai selejtezőn is indulhatnak – mondta el Shihan Stefanovics József, a klub elnöke.

A szervezők mindenkinek köszönik a részvételt és a segítséget! Hajrá Victory!

Nagy Sándor

Tovább a képkehez ›››

2019-03-06 16:08