Szolnoki Járás Foglalkoztatási Paktum - Irányító csoport ülés

A TOP.5.1.2-15-JN1-2016-00002 azonosító számú projekt keretében 2019. március 13-án rendeztük meg a soron következő Irányító Csoport ülést.https://vimeo.com/325428383

Dr. Papp Antal, Martfű város polgármestere, mint a főkedvezményezett képviselője a megjelenteket köszöntő bevezetője után ismertette az ülés napirendi pontjait. Az Irányító Csoport ülés napirendi pontjai között elsőként szó volt a Paktum Irodához és a Szolnoki Járási Hivatalhoz beérkezett munkaerőigényekről. Ehhez kapcsolódóan dr. Papp Antal tájékoztatást adott a pályázatba bevontak igen magas számáról, mellyel az elvárt célértékek teljesültek, és megköszönte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, valamint a Szolnoki Járási Hivatala eredményes munkáját.

A folytatásban határozat született a Paktum felülvizsgált működési dokumentumairól, valamint a Foglalkoztatási Akcióterv szakmai dokumentum módosító dokumentumának elfogadásáról is döntést hoztak a tagok.

A továbbiakban az Irányító Csoport tagjai tájékoztatást kaptak a projekt megvalósításának tapasztalatairól és eredményeiről, melyek kapcsán folyamatos kapcsolatot tartottak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal, valamint a Szolnoki Járási Hivatalával és a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságával, az együttműködés eredményeként több szakmai beszámoló is elfogadásra került.

Jelen voltak Martfű Város Önkormányzata, mint konzorciumi vezetőn kívül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal és a Szolnoki Járási Hivatala képviselői.

dr. Papp Antal

polgármester

Tovább a képekhez>>>


2019-03-19 16:51