Tiszazugi Térségi Nyugdíjas Találkozó – Büszkék összetartó közösségeikre

29. alkalommal köszönthette térségünk nyugdíjas közösségeinek képviselőit, barátaikat és klubtársaikat Martfűn a Kossuth Úti Nyugdíjasklub 2019. április 12-én. Tiszaföldvárról két klubból, Cibakházáról, Kengyelről, Tiszakürtről, Nagyrévről és Homokról is érkeztek baráti közösségek, és a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület is készséggel tett eleget a kedves invitálásnak.Fejes János, a házigazda nyugdíjasklub vezetője ezúttal közel 160 vendéget köszönthetett a találkozónak évtizedek óta kiváló helyszínt biztosító Martfű Városi Művelődési Központban.

– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ismét velünk vannak ilyen szép számban! – hangsúlyozta Sólyom Dezsőné. A rendezvény háziasszonya szerint ez is mutatja, hogy valamennyiüknek milyen nagy jelentőséggel bír a barátság, a társas kapcsolatok fontossága, az örömteli találkozás. – Legyük büszkék arra, hogy nekünk, a korosabb nemzedéknek, ilyen összetartó közösségeink vannak, akik sokat törődnek egymással, a baráti klubokkal, szűkebb és tágabb környezetünkkel.

Dr. Papp Antal, Martfű város polgármestere is tisztelettel köszöntötte térségünk aktív nyugdíjas közösségeit, arra bíztatva a találkozó vendégeit, hogy érezzék jól magukat nálunk.

A Tiszazugi Térségi Nyugdíjas Találkozók hagyományaihoz híven, ezúttal is versekkel, nótákkal múlatták az időt térségünk nyugdíjas közösségeinek képviselői, erősítve baráti kapcsolataikat, összetartozásukat.

Herbály Jánosné

Tovább a képekhez>>>

2019-05-10 14:34