Megfejtették és nyertek

Május végén lezárult a Martfű Magazin 2019. évi „Fejtse meg és üdüljön a Balatonnál” rejtvényjátéka. Egy szerencsés nyertes másodmagával egy hetet tölthet az önkormányzat üdülőjében, Fonyód-Bélatelepen, és más értékes nyeremények is gazdára találtak a június 6-án, dr. Papp Antal polgármester közreműködésével a Polgármesteri Hivatalban megtartott sorsoláson.A Martfű Termál Spa 50%-os kedvezményre jogosító fürdőutalványát Pálfi Ferencné (Martfű, Május 1. út), valamint Patonai Laura (Martfű, Munkácsy M. út) vehetik igénybe, két-két darab, egy alkalomra szóló családi jegy (két fő + egy gyermek részére) és wellness kiegészítő jegyek vásárlásához, a Termál-Medical Zrt. felajánlásaként.

A Licskó Mária által felajánlott, 5.000 Ft értékű talpreflexológia, gyógy-talpmasszázs szolgáltatást Antal Sándorné (Martfű, Táncsics M. út) nyerte.

Az Éva Kozmetika, Takácsné Nádi Éva 5.000 Ft értékű ajándékutalványát Pereczné Benke Ibolya (Martfű, Varga Katalin út) veheti át.

A rejtvényjáték fődíját, a két fő részére, az önkormányzat Fonyód-Bélatelepen lévő üdülőjébe szóló egyhetes üdülési lehetőséget Kiss Jánosné (Martfű, Szolnoki út) szerencsés nyertesünk veheti át ajándékutalvány formájában a Martfű Magazin szerkesztőségében.

Nyerteseinknek gratulálunk és további eredményes rejtvényfejtést kívánunk!

Herbály Jánosné

2019-06-05 17:45