Légi és földi szúnyoggyérítések már holnap hajnaltól

Változtak a napokban Martfűre tervezett szúnyoggyérítések időpontjai. A szolgáltató új tájékoztatása alapján, június 13-án, csütörtökön a hajnali órákban végez légi kémiai szúnyoggyérítést a SZEMP Air Kft. városunkban.

A földi kémiai védekezést június 16. vasárnap estére, a napnyugta előtti időszakra tervezi a szolgáltató városunkban.

Június 17-én hétfőn hajnalban pedig ismét légi kémiai szúnyoggyérítést hajtanak végre Martfűn.A 13. csütörtöki légi és a 16. vasárnapi földi kémiai védekezés a martfűi önkormányzat megrendelésére és költségére történik, a hétfői légi szúnyoggyérítés a megyeszékhely és társult települései finanszírozásában valósul meg.

Herbály Jánosné

Korábbi tájékoztatás:

Légi kémiai szúnyoggyérítést végez Szolnok és társult településein, így Martfűn is, a SZEMP Air Kft. 2019. június 13-án csütörtökön, napnyugta előtt 1,5 órával (rossz idő esetén június 14-15-16-án). A védekezés az önkormányzat saját költségén történik.

A 13-ára tervezett szúnyoggyérítés földi kémiai védekezéssel is kiegészül, és június 17-én, hétfőn este is számíthatunk légi szúnyoggyérítésre Martfűn, az önkormányzat szervezésében és költségén – tájékoztatott dr. Papp Antal polgármester.

2019-06-12 16:42