A hétköznapi élet mágiája, avagy a tudatosság teremtő ereje

Vajon mennyire befolyásolhatjuk sorsunkat, saját kezünkbe vehetjük-e az életünk irányítását? És ha igen, akkor mit kell tennünk érte, hogyan valósíthatjuk meg álmainkat? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Soma Mamagésa „A hétköznapi élet mágiája, avagy a tudatosság teremtő ereje című előadásában, augusztus 8-án, Martfűn.Soma Mamagésa, azaz Spitzer Gyöngyi énekes, előadóművész, műsorvezető, újságíró, életszemléleti tanácsadó, spirituális tanító. A ’90-es évek első spirituális olvasmányai egyike „A mindennapi élet mágiája” című könyv volt Szepes Máriától, – aki később mestere, barátja is lett – s igen nagy hatással volt rá. Azóta is a legérdekesebb témának tartja a sors és a szabad akarat egymáshoz való viszonyát, vagyis azt, hogyan és milyen mértékben lehetünk életünk hajójának kapitánya. Az előadóművész elmondása szerint néha úgy érzi, nem az ő érdeme, hogy a Hajdúnánásról fővárosba költöző, azt kiskorától meghódítani vágyó kislány elérte a célját.

De vajon kié? Mi az, amit a tudatosságom ereje által teremtettem? És hogyan? – teszi fel magának a kérdést Soma Mamagésa, akinek elmondása szerint: A hétköznapjaim tele vannak mágikus gyakorlatokkal, rituálékkal, és figyelem a következményeket, mint egy izgalmas kísérletet. Sőt, most már szándékosan gyakorlom is a teremtést, mert hiszem, sőt, tapasztalom, hogy teremtő „ember-istenek” vagyunk valamennyien. Nem véletlen, hogy ilyen divatos hely most a Föld. Élvezetes ez az életjáték!

Missziójának érzi az "ébresztgetést". Lélekemelő előadásokat, kurzusokat és táborokat tart az országban, melyek az öntudatra ébredés fontosságáról és a spirituális felébredés jelentőségéről szólnak. A tudatosan felépített, határozott dramaturgiai ívvel rendelkező előadásain sokat nevettet, rengeteg bátorító személyes történetet mesél el.

Az életszemléleti tanácsadó sorsfeladatának tartja az emberek spirituális ébredésének a segítését, az elavult hitrendszerek felismerését, azokból való felszabadítást, mindezt közérthető, szórakoztató, szeretetteljes módon.

Ébresztgetni látogatott el Martfűre is, ahol sokan kíváncsiak voltak előadására.

forrás: www.jegy.hu, www.wikipedia.hu 

Tovább a képekhez>>>

2019-08-09 13:08