Gondolkodni jó! - Országos Rejtvényfejtő Verseny

A Országos Rejtvényfejtő Verseny minden évben várt, nagy esemény intézményünkben. Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre helyet adhatunk ennek a rangos, nagy érdeklődésre számot tartó rendezvénynek. A Martfűi Ünnepi Napok keretein belül immár 22. alkalommal hirdetett egyéni versenyt városunkban a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete 4 kategóriában, kezdők, haladók, mesterjelöltek és mesterek részére.A Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár ezúttal is kellemes, megfelelő helyszín volt az elmélyült gondolkodásra.

Mert gondolkodni jó! Mondják, a rejtvényfejtés azért nagyszerű dolog, mert éppen annyi gondolkodást igényel, amennyi még élvezetes. Az igazi rejtvényfejtőnek addig nem megy ki a fejéből a rejtvény, amíg meg nem oldja azt. Jól jár az ember, ha rejtvényt fejt, mert élvezettel gondolkodik, miközben szelleme fejlődik, és nagy örömet lel ebben, varázslatos élményhez jut, amikor a kirakós utolsó darabját is a helyére illeszti.

Ezen a délutánon közel 150 gondolkodó kereste ezt a varázslatos élményt az ország sok, egészen távoli településéről is nevezve.

Büszkék vagyunk könyvtárunk rejtvényfejtő klubjára. A tagok a martfűi és a másnap megrendezett szolnoki versenyen is szép eredményekkel álltak helyt.

Köszönjük Martfű Város Önkormányzatának a támogatást, mellyel lehetővé tette, hogy a legeredményesebb versenyzők kupával és ajándékkönyvvel térjenek haza.

A martfűi rejtvényfejtő verseny résztvevői ez évben is vitték városunk jó hírét szerte az országban.

 

                                 Székácsné Tálas Gabriella

könyvtárvezető

Képgaléria>>>

2019-08-28 14:00