Közös program munkatársaknak és családtagoknak

Családi napot szervezett a Lorenz Shoe Group Kft. szeptember 14.-én. Az első alkalommal, hagyományteremtő céllal megrendezett családi program, mintegy 600 résztvevőjével, azonnal nagy sikert aratott a kft. munkatársai és családtagjaik körében.– A cél az volt, hogy a dolgozóinknak lehetőséget teremtsünk arra, hogy kötetlenül, jó hangulatban találkozhassanak kollégáikkal, és a családtagoknak se kelljen lemondani róluk, közös programokon vehessenek részt. A rendezvény kimondottan jól sikerült. Ezen felbátorodva kijelenthetjük, hogy jövőre is megrendezzük a Családi Napot, valóban „hagyományt teremtünk“ – tájékoztatott a cég képviselője.

Főzés, mesevetítés, arcfestés, trambulin, ugrálóvár, számos ügyességi játék, arcápolási szaktanácsadás, íjászat, foci és tombola is színesítette a Lorenz Családi Nap változatos programját.

A színvonalas rendezvényhez hozzájárult  Szőke Ferenc, a Martfűi Városi Szabadidős Egyesület  képviseletében, Sinkáné Szőke Ilona arcápolási szaktanácsadással, Dürgőné Kovács Piroska íjászattal, gyermekbuli ugrálóvárakkal.

 A tombolához értékes és különleges felajánlások érkeztek, mint pl. Majzik Anita kozmetikustól különböző kezelések, Csányi Dorinától Lorenz logós torta, Molnár Józsefnétől gobelin. A dolgozók is ajánlottak fel tombolanyereményt. Köszönet nekik, a sok-sok segítőnek és minden résztvevőnek a rendezvény sikeréért.

Herbályné Kalmár Irén

2019-09-20 11:56