Karácsonyi ünnepségen köszöntöttük gondozottjainkat

Az SZKTT Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ martfűi telephelyén idén is megrendezésre került a Karácsonyi Ünnepségünk. Nagy Örömmel tölt el, hogy évről-évre egyre magasabb a rendezvényünkre érkező ellátottak száma. Idén közel 40 gondozottal töltöttünk el egy csodaszép estébe nyúló délutánt december 13-án.Dr. Papp Antal polgármester úr, karácsonyi jókívánságai után, az intézmény minden gondozottjának személyesen adta át az önkormányzat ajándékát.

Az ünnepi műsort Sülyi Károly nóta- és operetténekes szolgáltatta. A műsor befejezését követően vendégül láttuk az időseket, hagyományos ételekkel: töltött káposztával és különböző ízű rétesekkel. Az ünnepség táncos mulatsággal zárult, melyhez a talpalávalót Jónás Imre biztosította. A gondozottak szállítását az ünnepség helyszínére intézményi gépjárművel oldottuk meg.

Azon időseket, akik egészségi állapotuk miatt nem tudtak részt venni a gondozási központ karácsonyi ünnepségén, személyesen látogattuk meg, és jelképes ajándék kíséretében kívántunk kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet.

Komáromi Kitti
telephely-vezető

Tovább a képekhez>>>

2019-12-29 17:51