Pótfarsangi Fociparádé

A martfűi Játékvár Óvoda és Bölcsőde Pótfarsangi Fociparádét rendezett kis focistáinak. Immáron másodjára lehettünk házigazdái az OTP Bank Bozsik-program Grassroots Fesztiváljának, melynek szervezője a Magyar Labdarúgó Szövetség.A fesztivált Turnyánszkiné Enyedi Andrea intézményvezető, Rágyanszky István Martfű város alpolgármestere és az OTP Bank Bozsik-program részéről Pálinkás Ferenc körzetvezető nyitotta meg.

Szeretettel fogadtuk a Cibakházáról és Tiszakürtről érkező kis focistákat is, akik a martfűi focipalántákkal együtt, az elmúlt farsangot idéző zenés bemelegítő táncot jártak.

A rendezvény megszervezését és lebonyolítását a „Mozdulj” Munkaközösség lelkes tagjainak és Farkas Rolandnak köszönhettük.

A focizás mellett érdekes játékokat játszhattak a gyermekek, előkerült a farsangot idéző bohócsapka, a színes ejtőernyő és rengeteg lufi is.

A találkozó zárásaként búcsúzóul üdítőt és édességet kaptak a mozgásban elfáradt ovisok.

A nevelési év utolsó Bozsik Fesztiváljának majd Kunszentmárton ad helyet, de reméljük, hogy a következő nevelési évben ismét lesz lehetőségünk Grassroots Fesztivált rendezni Martfűn.

Köszönjük az Önkormányzat és a Martfűi József Attila Általános Iskola segítségét.

Bíró Gabriella
óvodapedagógus
OTP Bank Bozsik-
Program
adminisztrátor

Tovább a képekhez>>>

2020-03-02 10:04