Önkormányzati elismerésre méltó munka és teljesítmény

A 2019 és 2020 évi iskolai tanulmányi versenyeken elért kiváló eredményei alapján Önkormányzati Elismerő Oklevelet és tárgyjutalmat vehetett át Czene Csaba, a Martfűi József Attila Általános Iskola 8. osztályos tanulója.A Bolyai János megyei matematika csapatverseny 7., az ószőlői megyei matematikaverseny 3., a Hajnóczy - Mátyás nyomán történelmi csapatverseny 1., a Szegő Gábor megyei matematikaverseny 4. helyezése mellett, Csaba személyisége, munkavégzése, társaihoz és tanáraihoz való hozzáállása, emberségessége alapján is méltán érdemelte ki az önkormányzati elismerést.

Az oktatási intézmény által kezdeményezett önkormányzati oklevél odaítéléséről a 2020. január 30-i ülésén döntött Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete. Az elismerő oklevelet és könyvutalványt dr. Papp Antal polgármester adta át a tehetséges martfűi fiatalnak, a képviselő-testület 2020. február 27. ülésén.

A képviselő-testület azon személyeknek és közösségeknek adományoz „Önkormányzati Elismerő Oklevelet”, akik Martfű városért, az itt élő és dolgozó emberekért tevékenykedtek, vagy a maguk területén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, a gazdasági élet, a pedagógia, a nevelés, a szociális terület, a civilszféra, a közszolgálat, a városfejlesztés, az egészségügy, a kultúra, a művészet, az iskolai tanulmányok, valamint a sport területén.

– Az a munka és teljesítmény, ami e mögött az elismerés mögött van, tényleg tiszteletre méltó az iskolában – fogalmazott a díj átadásakor Földi Edina, az általános iskola igazgatója, önkormányzati képviselő, hozzátéve, hogy az „Önkormányzati Elismerő Oklevél” másolata Csaba középiskolai felvételi dokumentumai közé is bekerült.

Herbály Jánosné

2020-03-03 15:15