Döntött az önkormányzat - Március 18-tól rendkívüli szünet a Játékvár Óvoda és Bölcsődében

Kedves Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a kormány 45/2020. (III.14) kormányrendeletében döntött arról, hogy a bölcsődei valamint az óvodai ellátást végző intézmény esetében az elhelyezés szerinti polgármester rendkívüli szünetet rendelhet el.A kialakult járványügyi helyzetet figyelembe véve az a döntés született, hogy Martfűn, a Játékvár Óvoda és Bölcsőde óvodái és bölcsődei intézményegysége 2020. március 18 –tól visszavonásig zárva tart.

Arra kérjük Önöket, a gyermekek, dolgozók és mindenki családjának egészségmegóvása érdekében mindenképpen próbálják megoldani gyermekük otthoni felügyeletét.

A gyermekek felügyeletét csak fokozottan indokolt esetben, egyedi elbírálást követően tudjuk biztosítani.

Kérjük Önöket, hogy a facebook csoportokban küldött nyilatkozatokat 2020. március 16-án 15 óráig szíveskedjenek eljuttatni a következők szerint:

e-mailben:
óvoda esetében: vob@martfu.hu
bölcsőde esetében: bolcsode@martfu.hu email címre.

Akiknek nincs lehetősége elektronikusan visszajelezni kérjük tegyék meg telefonon az adott intézmény telefonos elérhetőségien!

Az óvodák és a bölcsőde 2020. március 16- án hétfőn és 17- én kedden még kinyitnak, de ebben a két átmeneti napban elkezdődik az új munkarendre történő átállás, a gyermekek fogadása és kiadása is új rend szerint történik, melyről a helyszínen tájékoztatást nyújtunk. Aki meg tudja oldani, a két átmeneti napban is tartsa otthon gyermekét!

Bármilyen változás esetén értesítjük Önöket a további teendőkről, intézkedésekről.
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Martfű, 2020. március 15.

Turnyánszkiné Enyedi Andrea
intézményvezető

Nyilatkozat letöltése>>>

2020-03-15 12:25