Május 1-jei főzőverseny kicsit másként – Főzzön a család, és nyerjetek!

Idén sem marad el Martfűn a május 1-jei főzőverseny, csak online térbe költözik. A veszélyhelyzet miatt 2020-ban az ilyenkor hagyományosan megrendezésre kerülő programok elmaradnak, de a szervező Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár ezúttal is meghirdeti hagyományos főzőversenyét ­- ebben az évben kicsit másként.A zsűri ízek és illatok nélkül értékel, FOTÓK alapján. A FŐZŐCSAPAT ezúttal a CSALÁD, akik otthonukban készíthetik el a finomságokat, legyen az a konyhában vagy a szabadban. Mivel ez nem egy átlagos főzőverseny, a szervezők sem átlagos főzést várnak: a versenyre bármilyen étellel lehet nevezni, és örömmel fogadjuk a recepteket is!

A szervezők kikötése, hogy a FOTÓKON A CSALÁD, de legalább a „főszakács” szerepeljen együtt AZ ELKÉSZÜLT ÉTELLEL. A zsűrizés szempontjai az ötletesség és a tálalás.

A versenyre érdemes nevezni, hiszen a nyertes 2 db belépőjeggyel gazdagodik a Dumaszínház, DOMBÓVÁRI ISTVÁN martfűi, május 22-ére tervezett előadására.

A fotók beküldési határideje május 1. péntek éjfél, melyeket e-mailen, a martfumedia@gmail.com vagy facebook (Martfű Média) üzenetben várunk.

2020-04-29 15:17