Szakmai fórum és Hálózatosodási konferencia a vállalkozások versenyképességének fenntartásáért

Szakmai fórumra majd Hálózatosodási konferenciára várja együttműködő partnereit 2019. június 6-án, a „Szolnoki járás foglalkoztatási paktum” (TOP-5.1.2-15-JN1-2016-00002) pályázat keretében, Martfű Város Önkormányzata. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal és a Martfű Város Önkormányzata alkotta konzorcium ezen a napon tartja a foglalkoztatási paktum projekt soron következő Irányító Csoport és Paktum üléseit is.Az Irányító Csoport és a Paktum ülések kiemelt kérdései a Paktumirodához és a Járási Hivatalhoz beérkezett munkaerőigények valamint a projektmegvalósítás tapasztalatainak értékelése.

A 11 órakor kezdődő Szakmai fórum célja a képzendő területek pontosítása, a munkáltatók igényeinek kielégítéséről szerzett eddigi tapasztalatok és az új képzési igények lesznek.

A 13 órakor kezdődő Hálózatosodási konferencia fő témája: Új irányok a hálózatosodásban a gazdasági konjunktúraciklusok lehetőségeinek figyelembe vételével.

Mit kell tennünk regionális szinten, hogy a vállalkozások versenyképesek maradjanak? Hol van a Paktumok szerepe a versenyképesség fenntartásában? A konferencia résztvevői ezekre a kérdésekre is igyekeznek választ találni.

Herbály Jánosné

HSA Kft. Tájékoztató anyag>>>

TOP-5.1.2 - ICS ülés meghívó>>>

TOP-5.1.2 - Hálózati konferencia meghívó>>>

TOP-5.1.2 - Paktum ülés meghívó>>>

TOP-5.1.2 - Szakmai fórum meghívó 2019>>>

2019-05-21 14:46