Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Kiemelt témák

Tájékoztatást és azonnali intézkedést kér az iparvágány és fénysorompó témákban a MÁV Zrt-től az önkormányzat

Többszöri levélváltást követően dr. Papp Antal polgármester 2024. június 21-én írt levelében ismételten kérdéssel fordult a MÁV Zrt. szegedi székhelyű Pályavasúti Területi Igazgatóságához, hogy az elkövetkező rövid időszakban várható-e a cipőgyári iparvágány vasúti átjáró javítása.

„Október 1-jétől élvezhetik azokat a jogokat és terhelik majd őket azok a kötelezettségek, amelyek a képviselőséggel illetve a polgármesterséggel járnak” – VIDEÓ

Átvették megbízólevelüket a Helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek június 9-én megtartott választásán Martfűn megválasztott polgármester és önkormányzati képviselők.

   

Pályázat útján értékesíti a volt Tisza-parti orvosi rendelő épületét és a hozzá tartozó területet az önkormányzat – LEJÁRT

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE 2024. JÚLIUS 17-ÉN LEJÁRT.

Martfű Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, versenytárgyalásos pályázat útján értékesíti a tulajdonában lévő, Martfű, belterület 813 hrsz-ú, természetben a Martfű, Május 1. út 26. szám alatti, 1484 négyzetméter alapterületű kivett orvosi rendelő, udvar megnevezésű ingatlant.

HÍREK

„Ők csak együtt ragyogják be a színpadot” – számos elismeréssel gazdagodott idén a Modern Táncműhely

Az idei tanév a Modern Táncműhely számára rendkívül sikeres volt, rangos díjakkal és nagyszerű előadásokkal öregbítették Martfű város hírnevét. 

2024. július 19.

2024.07.18. – Soron kívüli Képviselő-testületi ülés

Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024. július 18-án csütörtökön, 14 órai kezdettel tartja legközelebbi testületi ülését a Martfűi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozótermében.

2024. július 16.

Álláspályázat újságíró, újságszerkesztő pozícióra

Újságírás, újságszerkesztés területre keresünk jó kommunikációs készségű munkatársat a feladathoz szükséges szakmai végzettséggel Martfű Város Önkormányzata Kommunikációs és Médiacsoportjába.

2024. július 16.

Hivatalos tájékoztatás „Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek” felhívás vonatkozásában

Hivatalos tájékoztatás Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek című, VP1-1.1.1-23 kódszámú felhívás alapján a program a „KÉPZÉSRE KÖTELEZETTEK” részére.

2024. július 15.

Itt a vége, fuss el véle…

Befejeződött a tizedik Városszépítő tábor. Kissé megkésve (mert a krónikásnak több napos, vidéki, hivatalos programja volt), de számot adok a 10. Városszépítő táborról.

2024. július 15.

Álláspályázat műszaki ügyintéző munkakör betöltésére

Martfű Város Önkormányzata a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § alapján pályázatot hirdet Martfűi Polgármesteri Hivatal Műszaki Iroda műszaki ügyintéző munkakör betöltésére.

2024. július 15.

Tájékoztató – Földi szúnyoggyérítés 2024. július 19-én

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy Martfű területén földi úton történő szúnyoggyérítés végzése várható, ULV technológia alkalmazásával, amellyel a munkálatokat nem kíséri zaj és füst. A kezelés pontos időpontja: 2024. július 19. napján (péntek), napnyugta utáni órákban. Pótnapok: 2024. július 20-21. napjai (szombat, vasárnap), ugyanebben az időben.

2024. július 11.

Áramszünet 2024. augusztus 10-én Martfűn

Folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az Opus Titász Zrt. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. A szükséges munkálatok ideje alatt, 2024. augusztus 10-én szombaton 06:00-tól 19:00-ig, Martfű több közterületét érintő áramszünet lesz – tájékoztatta az önkormányzatot az Opus Titász Zrt.

2024. július 10.

Búcsúi szentmise

2024. július 7-én, vasárnap délután 17 órakor a martfűi Szent Tamás-templom búcsúünnepére várták a homoki, a tiszaföldvári és a martfűi híveket, hívtak szeretettel mindenkit. 

2024. július 09.

Vegyszeres gyomirtás a vasútállomás környezetében és a város bel- és külterületein

Vegyszeres gyomirtást végez a martfűi vasúti pályaszakaszon 2024. július 11. napján (csütörtök) a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Miskolc Egysége. A munka várható kezdése reggel 7 óra. A gyomirtás érinti a vasútállomás környezetét, valamint Martfű város bel- és külterületeit.

2024. július 03.

Csontvázat ástak ki a földből Martfűn

Martfű városában nem mindennapi felfedezés történt, amikor építési munkálatok közben egy csontvázra bukkantak június 27-én a Kérész utca végén található Kövérmajornál. A csontokat a helyszínre érkező régészek azonnal megvizsgálták, majd megállapították, hogy a régészeti lelet őskori, és egy általuk is nyilvántartott lelőhely közelében fekszik.

2024. július 02.

Videók

Plakátok és kiadványok

Hirdetések

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város