Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Közérdekű bejegyzés


Martfű Város Önkormányzata a városi honlapon is teret biztosít a helyi közösséget szolgáló közérdekű bejelentéseknek, kérdéseknek, javaslatoknak, véleményeknek. A bejegyzésekre rövid időn belül igyekszünk válaszolni, kivizsgáljuk, és lehetőség szerint megoldjuk a felvetett problémákat.
A közérdekű bejegyzésekre személyre szabott választ csak akkor tudunk adni, ha a bejegyző megadja a nevét és elérhetőségeit. Amennyiben nem valós adatokat ad meg, akkor a névtelen bejelentésekre vonatkozó szabályok szerint járunk el.
A közérdeklődésre számot tartó bejelentéseket, kérdéseket, javaslatokat, véleményeket és az azokra adott válaszokat, tájékoztatásokat utólagosan, a városi honlapon közzétesszük, ha azt a bejelentő nem tiltja meg.

Dr. Papp Antal
polgármester

* * *

A közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.
2013. évi CLXV. törvény a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről. Itt letölthető

Közérdekű bejegyzés

Kapcsolat

* Kötelezően kitöltendő mező
Név*:
Lakcím*:
Email*:
Telefon:
Tárgy*:
 A közérdekű bejegyzésem és az arra adott válasz a városi honlapon való közzétételéhez nem járulok hozzá. (Ebben az esetben a bejegyzések kezelése zárt rendszerben történik, azt csak az arra hatáskörrel rendelkező szerv ismerheti meg.)
Megismertem és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztató-ban leírtakat*:

Bejegyzés:
Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város