Kiemelt

Gyermeknapi programok Martfűn

Kézműves játszóház, légvár, gyermekműsor és mozi is várja az apró közönséget 2022. május 29-én vasárnap, gyermeknap alkalmából.

Értesítés földi kémiai szúnyoggyérítésről

Martfűn a szúnyogok földi kémiai irtását 2022. május 18-án (szerdán), a napnyugta utáni órákban tervezik a szakemberek. Rossz idő esetén a permetezést május 19., 20. napján, ugyanebben az időben végzik el - tájékoztatott az önkormányzat.

Megújul a Martfu.hu, Martfű Város Önkormányzatának hivatalos honlapja

Kedves martfűi lakosok, honlapunkat látogatók!

Szeretettel köszöntjük önöket városunk honlapján! Weboldalunk megjelenése nagy változáson ment keresztül, de a honlap tartalmi szerkezetében is terveztünk kisebb módosításokat. A reszponzív weboldal, a kijelzőhöz igazodó, mobilbarát megjelenés, az érthető és egyszerűen használható navigációs sáv mellett, a honlap frissítése során az egyes funkciók, például a keresés optimalizálását és a weboldal betöltésének gyorsítását is megfogalmaztuk célként.

Városunk kitörési pontja lesz az új iparterület, mint ahogyan az óvárosi építési telkek is – KÖZMEGHALLGATÁS I. 2022.03.25.

Betelepülők az új ipari parkban, a Bata lakótelep építészeti védelme, parkolók kialakítása, zöldfelületek kezelése, sebességkorlátozás a Munkácsy úton, a 442-es utat átszelő ipari vágány megszüntetése, járdafelújítás - témák, amelyek az itt élőket foglalkoztatják, kérdezésre ösztönzik.