2016.01.21 - „Martfű Város Kulturális és Művészeti Díját” vehették át >>>

Városunkban már több éve hagyomány, hogy a Magyar Kultúra Napján Martfű Város Önkormányzata dísz plakett adományozásával köszönti azokat, akik városunk kulturális életében kimagasló munkát végeztek. A díjak 2015. évtől új tartalommal bővülve ”Martfű Város Kulturális és Művészeti Díja” néven kerülnek adományozásra.

„Martfű Város Kulturális és Művészeti Díjában” részesült Deákné Szilágyi Andrea közművelődési szakember>>>

Deákné Szilágyi Andrea több mint 15 éve dolgozik városunk kulturális életében, a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár közművelődési munkatársaként.

Középiskolai tanulmányait Tiszaföldváron végezte a Hajnóczy József Gimnáziumban, felsőfokú tanulmányait pedig Szegeden, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, történelem-művelődésszervezés szakon.

„Martfű Város Kulturális és Művészeti Díját” vehették át Lapu Zoltánné Magyar Mária és Nagy Sándor, a Martfű Média munkatársai>>>

„Martfű Város Kulturális és Művészeti Díját” vehették át Lapu Zoltánné Magyar Mária és Nagy Sándor, a Martfű Média munkatársai Martfű Város Önkormányzata tájékoztatási feladatai, a városi honlap és a Martfű Magazin szerkesztése, a honlap televíziós tartalmainak készítése terén végzett kimagasló színvonalú tevékenységükért.