Hírek

„A Dami a mi iskolánk…” – Tanévnyitó a martfűi középiskolában

Kétszáz nappali oktatásban résztvevő diákkal kezdte meg a 2023/2024-es tanévet a Szolnoki Szakképzési Centrum Damjanich János Szakképző Iskola és Kollégium, közismert, családias nevén a Dami.

2023. szeptember 04.

„Fészekfoglaló” próbatételek – Óvodából iskolába

„Eresz alól fecske fia ide néz, oda néz…”

„Fecskeóvodából a fecskeiskolába”

2023. szeptember 04.

Október 3-án ÁRAMSZÜNET Martfűn – Érintett utcák és házszámok

Folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E.ON. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. A szükséges munkálatok ideje alatt, 2023. október 3-án, kedden 8:00-tól 17 óráig Martfűt érintő áramszünet lesz – tájékoztatta az önkormányzatot az E.ON.

2023. szeptember 04.

Perecsényi gyermekek békés, gondoskodó és odafigyelő közegben Martfűn

"Nem attól lesz valaki hálás, hogy sok van neki, hanem attól, hogy képes értékelni. A hála nem a körülményeink eredménye, hanem annak, hogy észrevesszük és értékeljük, amink van."

2023. szeptember 04.

Újra iskolapadba ültek a martfűi diákok

Becsengettek a Martfűi József Attila Általános Iskolában is. 2023. szeptember elsején az elsősök és a felsőbb éves diákok is az intézmény udvarán sorakoztak, hogy ünnepélyesen megkezdjék a 2023/24-es iskolai tanévet.

2023. szeptember 01.

Szeptembertől az ivóvíz- és szennyvízhálózat kiépítésével folytatódik a Kövér major ipari övezet kialakítása

Előreláthatólag 2023. szeptember 13-án elkezdődnek a Kövér major ipari parkba tervezett víz- és szennyvízvezetékek rekonstrukciós és bővítési munkálatai – tájékoztatott Varga Melinda, a Polgármesteri Hivatal műszaki ügyintézője.

2023. augusztus 30.

OKTÓBERBEN TÜDŐSZŰRÉS - FELHÍVÁS

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Tüdőgondozó Intézete a lakosság részére tüdőszűrő vizsgálatot szervez 2023. október 5-től október 26-ig.

2023. augusztus 30.

Vegyszeres gyomirtás a vasútállomás környezetében és a város bel- és külterületein

Vegyszeres gyomirtást végez a martfűi vasúti pályaszakaszon 2023. szeptember 20. napján (szerdán) a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szeged Egysége. A munka várható kezdése reggel 7 óra. A gyomirtás érinti a vasútállomás környezetét, valamint Martfű város bel- és külterületeit.

2023. augusztus 29.

Ismét szép élményeket gyűjtögettek

Kedves Olvasó!

Úti levélben írom le a Kárpát-medencei Magyarság Művelődési Kör Egyesület lengyelországi kirándulásának krónikáját.

2023. augusztus 28.

Martfű városért, az itt élő és dolgozó emberekért tevékenykednek – Önkormányzati elismerések nemzeti ünnepünkön

Martfű Város Önkormányzata állami ünnepünk, augusztus 20. tiszteletére minden évben elismerésben részesíti azokat a személyeket, közösségeket, akik Martfű városért, az itt élő és dolgozó emberekért tevékenykednek, vagy a maguk területén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, városunk hírnevét öregbítették, valamint tevékenységük méltóvá tette őket mindannyiunk elismerésére.

2023. augusztus 28.