Hírek

Vegyszeres gyomirtás a vasútállomás környezetében és a város bel- és külterületein

Vegyszeres gyomirtást végez a martfűi vasúti pályaszakaszon 2024. július 11. napján (csütörtök) a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Miskolc Egysége. A munka várható kezdése reggel 7 óra. A gyomirtás érinti a vasútállomás környezetét, valamint Martfű város bel- és külterületeit.

2024. július 03.

Csontvázat ástak ki a földből Martfűn

Martfű városában nem mindennapi felfedezés történt, amikor építési munkálatok közben egy csontvázra bukkantak június 27-én a Kérész utca végén található Kövérmajornál. A csontokat a helyszínre érkező régészek azonnal megvizsgálták, majd megállapították, hogy a régészeti lelet őskori, és egy általuk is nyilvántartott lelőhely közelében fekszik.

2024. július 02.

Nyári felnőtt háziorvosi szabadságolások - 2024.

A nyári szabadságolások miatt változik a felnőtt háziorvosok rendelési ideje – tájékoztatott dr. Bezsilla Erzsébet főorvos, az Egészségügyi Központ szakmai vezetője.

2024. június 27.

Megható ballagási ünnepség a martfűi általános iskolában

Ünnepi keretek között búcsúztatta végzős diákjait 2024. június 22-én szombaton a Martfűi József Attila Általános Iskola. A rendezvény szép időben, meghitt hangulatban zajlott, amelyen a diákok, tanárok és családtagok együtt búcsúzkodtak.

2024. június 26.

Martfűi Hyrox Csapat Riminiben

Június első hétvégéjén a Reboot Fit Club 9 fős csapattal utazott Olaszországba, életük második nemzetközi Hyrox versenyére.

2024. június 26.

A martfűi futóközösség tevékenységéről, versenyeredményeiről

Április hónapban a megnövekedett számú futóversenyek miatt nem rendeztük meg a közösségi futást Martfűn, viszont szeretnék beszámolni a martfűi, a martfűi kötődésű futók, illetve a futóközösségünk rendelkezésemre álló eredményeiről.

2024. június 26.

2024.06.27. – Képviselő-testületi ülés

Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024. június 27-én csütörtökön, 14 órai kezdettel tartja legközelebbi, soros testületi ülését a Martfűi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozótermében.

 
2024. június 24.

Minden időben… Martfű!

Újra sokszínű programokkal várta látogatóit a X. Múzeumok Éjszakája és VIII. Veteránjármű Találkozó Martfűn, a Művelődési Központban 2024. június 15-én. Reggel 8-tól folyamatosan érkeztek a gyönyörű régi autók, motorok. A legelső találkozón tizenkét család vett részt, ők a mai napig kitartanak mellettünk, és ötleteikkel is segítenek, de hozzájuk azóta sokan csatlakoztak. Idén kb. 80 járművet csodálhattunk meg.

2024. június 21.

Sajtóközlemény - Jelentős infrastruktúra-fejlesztési projekt indul Martfűn: közútépítési, felújítási és fejlesztési projektet indít a város önkormányzata - 2024. január 17.

Martfű Város Önkormányzata jelentős infrastruktúra-fejlesztési projektet indít, amely a város belterületi közutainak építését, korszerűsítését, felújítását, és közlekedésbiztonsági fejlesztését célozza meg.  A projekt során megvalósuló fejlesztések a településközpont és közintézmények jobb megközelíthetőségét, lakóterületekkel való kapcsolatok javítását, valamint a településközpont tehermentesítését és a meglévő belterületi úthálózat minőségi javítását szolgálják. Martfű Város Önkormányzata a TOP_PLUSZ-1.2.3-21-JN1-2022-00041 azonosítószámú, „Martfű város belterületi útjainak fejlesztése” megnevezésű, európai uniós támogatással megvalósuló projekt kedvezményezettjeként a projekt megvalósítására 250 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

2024. június 20.

Ismét vármegyei képző- és iparművészeti tárlat Martfűn

Kedves Alkotók! Kedves Érdeklődők!

Örömmel értesítünk Mindenkit, hogy 2024-ben újra megrendezzük a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Képző- és Iparművészeti Tárlatot a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával.

2024. június 19.