Hírek

Az itt élők véleményét is várják a város új utcáinak elnevezéséhez – Szavazási lehetőség

Martfű Város Önkormányzata az új utcák elnevezésére felhívást tesz közzé. A Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodájának munkatársai által készített javaslat alapján arról dönthetünk, hogy az érintett közterületek: - történelmi személy; - író, költő; - női név vagy - virágnév jelölést kapjanak.

2024. április 18.

Martfűn az egy lakosra jutó költségvetési összeg térségi és országos összehasonlításban is kiemelkedő – Közmeghallgatás 3.

Martfű Város Önkormányzata 2024. évi fejlesztési terveit is megismerhettük a képviselő-testület március 21-én a Polgármesteri Hivatalban megtartott Közmeghallgatásán. Dr. Papp Antal, Martfű polgármestere az önkormányzat idei pénzügyi lehetőségeiről is számot adott, hangsúlyozva, hogy a sikeres pénzügyi tervezés az hosszabb távra szól!

2024. április 17.

Az elmúlt tíz év megvalósult beruházásai, fejlesztései – Közmeghallgatás 2.

Az önkormányzat 2014-2024. évi felhalmozási kiadásairól, beruházásairól és felújításairól tájékoztatott dr. Papp Antal Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2024. március 21-én a Polgármesteri Hivatalban megtartott Közmeghallgatásán, az erre a célra készített képes összefoglaló alapján.

2024. április 17.

Porontyváró a Játékvárban

Április elején Porontyváró programmal vártuk a leendő bölcsiseket és ovisokat a martfűi Játékvár Óvoda és Bölcsőde intézményeiben. Szüleikkel együtt bepillantást nyerhettek egy-egy délelőttre a bölcsődei és óvodai életbe. Színes programokkal, játékokkal vártuk az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket mindhárom nap.

2024. április 15.

Vegyszeres gyomirtás a vasútállomás környezetében és a város bel- és külterületein

Vegyszeres gyomirtást végez a martfűi vasúti pályaszakaszon 2024. május 2. napján (csütörtök) a MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Miskolc Egysége. A munka várható kezdése reggel 7 óra. A gyomirtás érinti a vasútállomás környezetét, valamint Martfű város bel- és külterületeit.

2024. április 15.

Helybe visszük az ügyintézést!

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2024. április 16-án, kedden 8.00 órakor kormányablak busz érkezik településünkre, a Polgármesteri Hivatal elé.

2024. április 11.

Okospadok telepítésével tette komfortosabbá a Szent István teret Martfű Város Önkormányzata

A modern eszközöket, illeszkedve a mai társadalmi elvárásokhoz, wifi eléréssel, vezeték nélküli töltési lehetőséggel, Bluetooth kapcsolaton keresztül készülék kihangosítási móddal és USB csatlakozókkal látták el, így a főtér látogatói bármikor feltölthetik telefonjukat, okos készülékeiket.

2024. április 10.

HIRDETMÉNY a bölcsődei, óvodai beiratkozásról a 2024/2025. nevelési évre

Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete értesíti a Tisztelt Szülőket, hogy a bölcsődei, óvodai beiratkozás a 2024/2025. évi nevelési évre az alábbi helyen és időben történik:

2024. április 09.

Tájékoztatás vállalkozóvá válást elősegítő vármegyei munkaerőpiaci programról

„Vállalkozz, legyél Te is önfoglalkoztató! 2024.” néven vármegyei munkaerőpiaci programot
indít a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal.

2024. április 08.

Hírek a Martfűi VSE-től

Érmek a Varsói Polish Open Racketlon versenyről - 2024.03.15-17.

2024. április 04.