Hírek

Köszönjük az áldozatos munkájukat

Július 1-je Semmelweis-nap, a magyar egészségügy valamint a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja. Ebből az alkalomból köszöntötte kollégáit, Martfű Város Önkormányzata, a Polgármesteri Hivatal és az önkormányzat fenntartásában működő Dr. Zentay Márton Egészségügyi Központ munkatársait dr. Papp Antal polgármester 2022. június 30-án. A városvezető elismeréssel szólt arról a megfeszített munkáról, amit az önkormányzat köztisztviselői és az egészségügyi központ dolgozói, orvosai, asszisztensei, védőnői végeznek az itt élők érdekében.

2022. június 30.

Sportprogramok dolgozóik egészségéért

Sportnapot tartott a dolgozói számára a Lorenz Shoe Group Kft. 2022. május 28-án. A sportot, az egészséges életmódot és az összetartást népszerűsítő sportnapon koradélelőttől sorversenyeken és ügyességi versenyeken mérkőztek meg a csapatok. A vezetőség szorgalmazza, támogatja, hogy a Lorenz Shoe Group Kft. „Sportos Lorenz” lehessen.

2022. június 30.

Nyárindító színes forgatag az általános iskolában

Június 13-án és 14-én a Martfűi József Attila Általános Iskola tantestülete a diákönkormányzattal összefogva nyárindító színes programsorozatot szervezett iskolánk diákjainak, közösségeinek.

2022. június 30.

GÖRBÜLT!

Iskolánk diákönkormányzatának javaslatára idén első alkalommal - de biztosan nem utoljára!! :) - horgászversenyt hirdettünk.

2022. június 30.

A TISZA CIPŐGYÁR ÉGISZE ALATT - Virtuális barangolás a Tisza Cipőgyár Irodaházában

Pályázati beszámoló

A pályázat segítségével létrehozott, csak virtuálisan létező kiállításunk célja kettős: egyrészt megőrizni az utókornak a Tisza Cipőgyár Irodaházának fennmaradt berendezését, másrészt ebben a rendhagyó környezetben: eredeti helyszínen, eredeti berendezési darabok között, az irodák eredeti rendeltetése szerint tematizálva ízelítőt adunk a Tisza Cipőgyár történetéből, a mindennapi életet átszövő működéséből, Martfű és az ország életében elfoglalt helyéről.

2022. június 30.

Csőtörés a Rákóczi út - Kossuth út sarkán – VÍZHIÁNY VÁRHATÓ

FRISS - A KOSSUTH ÚT RÁKÓCZI ÉS HUNYADI UTAK KÖZÖTTI SZAKASZÁN TOVÁBBI VÍZHIÁNY VÁRHATÓ - A vastag betonréteg alatt sikerült lokalizálnia a Mentőállomás körüli csőtörés pontos helyét a víz- és csatornaszolgáltatónak - a Kossuth út Rákóczi és Hunyadi út közötti szakaszán azonban még további 2-3 óráig, a meghibásodás elhárításáig nem lesz vízszolgáltatás - tájékoztatott Kiss György, a BÁCSVÍZ Zrt. Kunszentmártoni Üzemmérnökségének vezetője.

Ma, június 29-én, szerdán 14.08-kor érkezett a bejelentés a Bácsvíz Víz- és Csatornaszolgáltató Zrt.-hez, hogy Martfűn, a Rákóczi út - Kossuth út sarkán, a Mentőállomás előtt feltört a víz. A szolgáltató a helyszínre küldte kollégáit. A hibát készenléti időben tudják majd elhárítani – tájékoztatta az önkormányzatot Kiss György, a BÁCSVÍZ Zrt. Kunszentmártoni Üzemmérnökségének vezetője.

2022. június 29.

Sokszínű, fellépésekkel, versenyekkel tarkított évet zártak

Az Ádám Jenő Zeneiskola - Alapfokú Művészeti Iskola martfűi tagozata 2022. június 9.-én tartotta tanév végi vizsgakoncertjét a Művelődési Központban.

2022. június 29.

Helyettesítés miatt változnak a rendelési idők

2022. június 27-től július 15-ig a Dr. Zentay Márton Egészségügyi Központ felnőtt háziorvosi körzeteiben helyettesítés miatt a rendelési idők megváltoznak – tájékoztatott az ebben az időszakban a rendelést mindhárom körzetben ellátó dr. Despotov Svetozar.

2022. június 24.

2022.06.30. – Képviselő-testületi ülés

Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. június 30-án, csütörtökön, 14 órai kezdettel rendes testületi ülését tart a Martfűi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozótermében.

2022. június 23.

Minden, ami erő és lóerő – Veteránjármű-találkozó Martfűn és Múzeumok Éjszakája változatos programokkal

2022. június 25-én immár hatodik alkalommal gördülnek legendás veterán autók, motorkerékpárok a martfűi Művelődési Központ előtti parkolókba

2022. június 20.