Hírek

Példaértékű kapcsolattartás nyújt védőhálót a gyerekeknek

Egy településnél kiemelkedően fontos, hogy milyen prioritások határozzák meg a gyermekekről való gondoskodást, a nyújtott oltalmat, a valódi segítséget, és hogy ezáltal mennyire tölti be meghatározott feladatát, szerepét az itt élők számára – hangzott el 2024. február 20-án, az önkormányzati Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ által szervezett jelzőrendszeri tanácskozáson.

2024. február 28.

2024.02.29. – Képviselő-testületi ülés

Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2024. február 29-én csütörtökön, 14 órai kezdettel tartja legközelebbi, soros testületi ülését a Martfűi Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozótermében.

2024. február 26.

I. fokú árvízvédelmi készültség a Tiszán

A Tisza folyón levonuló árhullám szintje a szolnoki vízmércén elérte a 650 cm-es vízállást. Az áradó vízállásra tekintettel 2024. február 17. 6:00 órától I. fokú árvízvédelmi készültséget rendelt el a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság – tájékoztatta a szolnoki igazgatóság árvízvédelmi központja Martfű Város Önkormányzatát.

2024. február 20.

Az elért sikerek mögött óriási erőfeszítések állnak, emiatt is különösen értékesek

Csapatsikerek és rangos egyéni eredmények elismeréséről is szólt a Martfűi Úszó és Triatlon Klub 2024. február 10-én, a művelődési központban megrendezett évértékelő gálája, melyen az előző esztendő fontosabb állomásait ünnepelték.

2024. február 20.

Álláspályázat - Óvodapedagógus

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde (5435 Martfű, Munkácsy út 79.) pályázatot hirdet 1 fő óvodapedagógus munkakör betöltésére.
2024. február 19.

Áramszünet 2024. március 21-én Martfűn

Folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az Opus Titász Zrt. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. A szükséges munkálatok ideje alatt, 2024. március 21-én csütörtökön 09:00-tól 15:00-ig, Martfű több közterületét érintő  áramszünet lesz – tájékoztatta az önkormányzatot az Opus Titász Zrt.

2024. február 19.

Értünk van a parádé

A farsangi témanap keretében jelmezes télűző mulatságot rendezett a Martfűi József Attila Általános Iskola február 16-án pénteken.

2024. február 16.

Összefoglaltuk Martfű legszebb pillanatait 2023-ból!

Örömteli, meghitt, szívszorító események sokaságát sűrítettük egy videóba, mely a Martfű Média kameráján keresztül mutatja be városunk 2023-as évét.

2024. február 15.

Téltemető Farsangi Mulatság!

A Munkácsy úti Óvoda apraja nagyja izgatottan készülődött a Téltemető Farsangi Mulatságra. Egész héten különböző jelmezekbe öltözhettek be a gyermekek. A legnépszerűbbek természetesen az idén is a szuperhősök és a mese hercegnők voltak, valamint nem maradhatott el a finom farsangi fánk.

2024. február 13.

„Maskarások bolondok…” - Farsangi mulatság a Játékvár Óvoda és Bölcsőde Kossuth úti Tagóvodájában

A farsang a vízkereszttől hamvazószerdáig tartó hosszú, vidám, télbúcsúztató időszak. Az óvodában igencsak mozgalmas hetek ezek, mivel az óvodapedagógusok a gyermekekkel együtt már a farsangi mulatság előtt feldíszítik a csoportszobákat. 

2024. február 13.

Helytörténeti geocaching – modern technika, régi emlékek

A Martfűi Hely- és Ipartörténeti Gyűjtemény modern kincsvadászatot hirdetett a helytörténeti emlékek megismertetésére. Nagy örömünkre sokan indultak a koordináták felderítésére, akár többbször is visszatérve egy-egy helyszínre, hogy megleljék a geoládákat. Az idő is kedvezett, sok napsütés volt a feladatok teljesítésére biztosított hat hét alatt.

2024. február 06.