Martfű Város Közszolgálatáért Díjban részesült dr. Veres Éva, a Gyámhivatal vezetője

Martfű város szociális és közigazgatási feladatának ellátása terén végzett kimagasló színvonalú, példaértékű tevékenységének elismeréseként, a köztisztviselők napja alkalmából, Martfű Város Közszolgálatáért Díjban részesült dr. Veres Éva, a Gyámhivatal vezetője.

Dr. Veres Éva az Államigazgatási Főiskola elvégzése után, 1988. szeptember 1-től helyezkedett el az akkor még Nagyközségi Tanács Martfű Szakigazgatási Szervénél, mint igazgatási ügyintéző.

Pályakezdőként már a kezdetektől fogva nagy hivatástudattal, precíz, pontos munkával és kiváló szakmai felkészültséggel végezte a munkáját.

A munkaköréhez kapcsolódó jogszabályismerete mindig alapos volt, az ügyfelekkel közvetlen és segítőkész kapcsolatban állt, munkatársaival példásan tudott együtt dolgozni.

Az államigazgatási munka iránti elhivatottságát tükrözi, hogy lassan 25 éve tevékenykedik a közigazgatásban. Ez alatt az idő alatt különböző munkaterületeken dolgozott, de főként szociális és gyámügyi feladatokat látott el a hivatalban.

Mindkét területhez kapcsolódóan az együttműködés és a kiváló szakmai munka jellemezte a kapcsolatát a különböző intézményekkel, szervezetekkel, azok munkatársaival.

Munkájára jellemző a megbízhatóság, teherbírását az olyan időszakonként jelentkező, de rendkívül nagy jelentőségű feladatok ellátásánál is folyamatosan tapasztaltuk, mint a népszámlálás, valamint az országgyűlési képviselő-, illetve a helyi önkormányzati választás előkészítésének szervezése és lebonyolítása.

Szakmai tudásának fejlesztését, a folyamatos önképzést fontosnak tartva a közszolgálatban töltött ideje alatt számos képzésen, továbbképzésen vett részt, szakvizsgát - a hivatalban elsőként - már akkor tett, amikor még a közigazgatásban dolgozók számára csak lehetőségként állt rendelkezésre ennek a képesítésnek a megszerzése.

2004-ben pedig kiváló eredménnyel másoddiplomát, jogi végzettséget szerzett, amelyet szintén „embert próbáló” feladat volt a munka és a család mellett ilyen színvonalon teljesíteni.

1997 óta a Martfű Városi Polgármesteri Hivatal Gyámhivatalának vezetőjeként, 2008-tól pedig a Mezőhéki Kirendeltség vezetőjeként lát el feladatokat, amely alapján a város köztiszteletben álló személyisége, akit olyan embernek ismernek az ügyfelek, aki szívvel-lélekkel, megelégedésükre végzi a munkáját.

További munkájához nagyon sok sikert, örömöt és szép szakmai éveket kívánunk!  


Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város