„Martfű Városért” díj - Békésiné Kerti Mária

„Martfű Városért” díjban részesült Békésiné Kerti Mária nyugalmazott pedagógus, a József Attila Általános Iskola tanára.

Békésiné Kerti Mária 1984-ben került a város akkori új alapfokú intézményébe, a Mártírok Úti Általános Iskolába, ahol 1987-től igazgatóhelyettesként, majd 1996-tól 2001-ig az intézmény igazgatójaként tevékenykedett, emellett aktívan részt vett a város közéletében is.

Pedagógiai munkásságát kiváló szakmai felkészültség jellemezte. Munkájában a következetesség, lelkiismeretesség volt a meghatározó, pályája során az oktatás mellett a nevelés is hangsúlyos szerepet kapott. Különösen sok gondot fordított a jó képességű tanulókra, a tehetséggondozásra. Eredményesen készítette fel tanítványait tanulmányi versenyekre, akik öregbítették városunk hírnevét.

Több elismerésben részesült pályafutása során szakszervezeti, pedagógiai munkájáért. 1991-ben Miniszteri Dicséretet kapott.

Martfű Város Önkormányzata az oktatás, nevelés érdekében kifejtett magas színvonalú munkáját ezzel az elismeréssel köszönte meg.

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város