Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Fürdőpályázattal a Martfű Termál SPA-ba

Újra elindult a Fürdőbelépő Nyugdíjasoknak Erzsébet kártyán program. A pályázat keretében a Martfű Gyógyfürdő és Uszoda továbbra is a legkedvezményesebb áron várja az Erzsébet kártyával érkező vendégeit, 800 Ft/fő egész napos belépő áron – tájékoztat honlapján a Martfű Termál PSA (martfuspa.hu). A pályázatok benyújtásának 2015. február 8. a határideje. A pályázati feltételek a www.erzsebetprogram.hu oldalon olvashatók.

Elnyert támogatás esetén a támogatott 2500 Ft önerő befizetésével veheti igénybe a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető pályázati felhívásban rögzített fürdőszolgáltatók meghatározott szolgáltatásait a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével.

Hét célcsoport számára 68 pályázatot hirdetett 2015. január 9-én a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. A duplájára, 6 milliárd forintra nő a rászorulók üdülési támogatása ebben az évben: a pénzből hárommilliárd forintot szánnak a nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékosok pihenésére, és ugyancsak hárommilliárd forintot a gyermekek táboroztatására.

A pályázatok beadása lépcsőzetesen történik, hogy kellő idő álljon mindenki rendelkezésére. Először a nyugdíjasok számára biztosított üdülési- és fürdőpályázat nyílt meg, az érintetteknek 30 nap áll rendelkezésére a pályázatok beadására. Az Alapítvány a nagycsaládosok, fogyatékossággal élők, közlekedési, postai, köznevelési dolgozók számára is írt ki pályázatokat.

A több mint 60 általános és tematikus táborra, a tavaszi és őszi kirándulásra, valamint az egyéb, gyermekeknek szóló kiírásokra január 19. és július 1-je között nyújthatók be a pályázatok. A gyerekek 1000-2000 forint önerő mellett vehetnek részt a hatnapos, teljes ellátást és egész napos programokat biztosító táborokban.

Herbály Jánosné

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város