Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Ünnepelt a Tiszaföldvári COOP Zrt.

70 éve alakult a Tiszaföldvári COOP Zrt. és 35. alkalommal rendezték meg az Őszi COOP Napok programsorozatot Tiszaföldváron 2015. szeptember 18-án. Az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztató résztvevői a Co-op Star Zrt. és a Tiszaföldvári Coop Zrt. integrációs keretek közötti együttműködéséről is hallhattak.

A rendezvényre az országos és regionális COOP vezetők, polgármesterek és a cég fő szállító partnerei is meghívást kaptak.

Tiszaföldváron 70 évvel ezelőtt, 1945 novemberében 104 taggal, földműves szövetkezetként alakult meg a társaság elődje. A sikeres működés alapján a kereskedelmi hálózat bővült, a forgalom dinamikusan nőtt, a vagyon gyarapodott. Időközben a Földműves Szövetkezetek – köztük a Tiszaföldvári is – átalakultak Általános Fogyasztási Szövetkezetté.

A Tiszaföldvári ÁFÉSZ a gazdasági, társadalmi, politikai változásokhoz, köztük az 1989-90. évi gyökeres átalakulásokhoz is sikeresen alkalmazkodott. Az országos hálózatban kisker COOP üzletlánc alakult, beszerzési társaságok jöttek létre, jelentős informatikai és hálózatfejlesztés történt.

Az ÁFÉSZ-ek közötti dinamikus együttműködés is elősegítette a talpon maradást, a fejlődést. 2006 tavaszán a Tiszaföldvári ÁFÉSZ átalakult gazdasági társasággá, és Tiszaföldvári COOP Zrt. néven folytatta munkáját.

A gazdasági és testületi vezetés a gazdasági-pénzügyi stabilitás, valamint a jövőbeni fejlődés érdekében, 2015 elején a CO-OP Star Zrt. üzletcsoportjával történő integráció mellett döntött. Ezt követően több szuper COOP áruházat korszerűsítettek, átalakult a beszerzési piac, bővült az áruválaszték és a COOP akciók is szaporodtak.

A Tiszaföldvári COOP Zrt. üzletpolitikájának változatlanul fő elemei a színvonalas ellátás és az elégedett vevő, valamint a nyereséges gazdálkodás, amely a nagyobb ütemű fejlődést biztosítja.

A COOP rendezvényeket, partykat a lakosság mindig kedvezően fogadja. Ezek között is kiemelkedett az immár 35. alkalommal megrendezett Őszi ÁFÉSZ-COOP Napok, amelynek hagyományosan Tiszaföldvár a házigazdája. A COOP Napok keretében több pavilonban árubemutatót, engedményes vásárt szerveztek, egészségügyi szolgáltatást valamint kulturális műsorokat, játékos vetélkedőket és más szórakozási lehetőséget biztosítottak. A COOP boltokban is kereskedelmi akciókra kerül sor.

A társaság célja ezzel is a COOP üzleti csoport vonzásának erősítése, a vásárlók közérzetének javítása, és egy kellemes családi nap biztosítása volt.

Herbály Jánosné

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város