Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Munkatársaikkal ünnepelték a cég sikerét

A RIGO Szerszám- és Formakészítő Kft. 2015. szeptember 3-án a Parlamentben vehette át a Magyar Termék Nagydíj elismerést a Nyomdaipari könyvkötőgép család kifejlesztéséért.

A cég vezetése üzemi ünnepség keretében köszönte meg munkatársai és üzleti partnerei az innovációs nagydíj eléréséhez nélkülözhetetlen munkáját, közreműködését.

Az ünnepség a kft. bemutatótermében kezdődött, ahol a könyvkötőgépek között kiemelt helyet kapott a Hollóházi Porcelán Manufaktúra Zrt. által készített díj és tanúsítványok.

A vendégek ez alkalommal a gyártási folyamatokba is betekinthettek, munka közben megismerve a nagy teljesítményű CNC és lézervágó gépeket. Kiemelt figyelem övezte a könyvkötőgép termékcsalád gyártási és fejlesztési folyamatait, amelyek igazi sikerterméket jelentenek az egyben a fennállásának 25. évfordulóját is ünneplő RIGO Kft. számára.

A rendezvény résztvevőit, munkatársait, üzleti partnereit Rigó Zoltán ügyvezető köszöntötte, kiemelten a Magyar Termék Nagydíj és a JNSZ Megyei Iparkamara képviselőit, Boldog István országgyűlési képviselőt és dr. Papp Antal polgármestert.

A cég munkatársai és partnerei fontos tevékenységét hangsúlyozta köszöntőjében Rigó Péter, amellyel sikerült elérni ezt a jelentős nemzetközi elismerést. – Nagy szó, hogy egy ilyen kisvárosban ilyen magas színvonalú terméket tudunk előállítani – fogalmazott a cég kereskedelmi vezetője.

– Példa értékű, ami itt történt, és az a teljesítmény is, amit az elmúlt esztendőben elértek, megduplázva a cég éves termelését. Az, amit itt a műszaki kultúra fejlődésében, a minőségképességben, a termékek fejlesztésében tapasztaltunk, joggal vált ki elismerést – erősítette meg dr. Sziráki András, a JNSZ Megyei Iparkamara elnöke.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető cím a termék előállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést. Kiváló reklámhordozó és alkalmazása, amellett, hogy erkölcsi elismerést jelent, hozzájárul a hosszú távon kiszámítható gazdasági növekedéshez is, ami bíztató a remélhetőleg újabb sikeres 25 év elé néző RIGO Kft. számára.

Herbály Jánosné

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város