Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

Új vezető a Heineken Hungária élén

José Matthijsse vezeti 2016. március 15-től a Heineken cég magyarországi leányvállalatát, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.-t. (MTI)

José Matthijsse 2000-ben csatlakozott a Heinekenhez Hollandiában. Magyarországra érkezése előtt négy évig Haitin vezette a cég helyi érdekeltségét. A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt., a soproni és a martfűi gyáraival, jelentős szereplője a magyar gazdaságnak, ezért az új vezető kihívásként tekint pályafutásának magyarországi folytatására. Tovább szeretné erősíteni azokat a kezdeményezéseket, amelyek támogatják a hazai beszállítókat, emellett a helyi közösségek és a cég közötti kapcsolat segítése is fontos számára.

– Jó, hogy egy nagy világcéghez tartozunk, sok mindent át tudunk venni, amitől fejlődünk, de alapvetően magyar cég vagyunk, és magyar fogyasztóknak gyártunk. A martfűi sörgyár jól működik, az itt dolgozók elkötelezettek és motiváltak, minderre építhetünk a jövőben is – hangsúlyozta José Matthijsse a dr. Papp Antallal, Martfű város polgármesterével 2016. április 7-én folytatott személyes találkozón.

A megbeszélésen a cég hazai fejlesztési elképzeléseiről is szó esett, amelyekért azonban erős a küzdelem a régióban, és amelyekre jelentős hatással lehet a hazai fogyasztás alakulása.

– Martfű Város Önkormányzata mindent megtesz a sörgyár működéséért, a cég fejlesztési elképzeléseik megvalósításáért. Lehetőséget biztosítunk a település új rendezési tervében a gyár területének bővítésére, hisz a céljaink ezen a téren is azonosak – hangsúlyozta a találkozón Martfű polgármestere.

Herbály Jánosné

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város