Ugrás a fő tartalomhoz Ugrás az elérhetőséghez

3 millió vállalkozásindítási támogatás martfűi fiataloknak

Elindult a GINOP-5.2.2-14-00027 Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása az Észak-Alföld régióban.  A program új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező 18-30 év közötti, pályakezdő vagy álláskereső fiatalokat készít fel saját vállalkozásuk indítására. A képzést sikeresen elvégző fiatalok az Európai Unió és a Nemzetgazdasági Minisztérium által maximum 3 millió forint támogatásban részesülnek, melyből a vállalkozók induló költségeiket fedezhetik.

A Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megye fiataljait érintő program a Széchenyi Programiroda, az Enterprise Hungary valamint a Budapesti Corvinus Egyetem oktatóit tömörítő IVE Egyesülettel konzorciumában valósul meg.

A Fiatalok vállalkozóvá válása program az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. tájékoztatójában leírtak szerint az Észak-Alföld régióban 270 új vállalkozás indulását tudja támogatni,  munkahelyeket létrehozva, hozzájárulva a fiatal korosztályt érintő munkanélküliség csökkentéséhez valamint támogatva a vidéki fiatalok helyben maradását.

A programról bővebben:

http://vallalkozzmagyarorszag.hu/eszakalfold/ 

https://www.facebook.com/vallalkozzmagyarorszagea/

Vállalkozz Magyarország – tájékoztató>>>

Vállalkozz Magyarország – szórólap>>>

Vállalkozz Magyarország – videó>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város