Önkormányzat


Liszkai Lászlóné >>>

Martfű város közigazgatási feladatának ellátása terén végzett kimagasló színvonalú, példaértékű tevékenységének elismeréseként, a köztisztviselők napja alkalmából, „Martfű Város Közszolgálatáért Díjban” részesült Liszkai Lászlóné pénzügyi szakember.

Liszkai Lászlóné Süveges Valéria a középiskola befejezését követően, 1989. június 30-tól helyezkedett el első munkahelyén, Martfű Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala jogelődjénél, mint pénzügyi ügyintéző.

Ebben a munkakörben dolgozott 1992. október 31-ig, majd gazdasági előadóként áthelyezésre került közalkalmazotti jogviszonyba, a Városi Víz- és Csatornamű intézményhez, ahol közel 10 évet dolgozott.

2001 áprilisától pedig – már éppen 15 éve – ismét köztisztviselőként, a Martfűi Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Adóügyi Irodájának munkatársaként végzi nagy szorgalommal és odaadással a talán kevésbé látványos, viszont annál felelősségteljesebb pénzügyi ügyintézői munkáját.

Ez alatt az idő alatt sokrétű feladatot látott el a pénzügyi területen, az önkormányzati költségvetés előkészítése, a Polgármesteri Hivatal, az önkormányzati intézmények pénzforgalmának könyvelése vonatkozásában.

A hivatástudat, a precíz, pontos munkavégzés és a kiváló szakmai felkészültség jellemezte kezdetektől fogva.

Tudásának fejlesztését, a folyamatos önképzést mindig is fontosnak tartotta, hiszen azon túl, hogy a kötelezően előírt szakmai vizsgákat teljesítette, a közszolgálatban töltött ideje alatt rendszeresen képzéseken, továbbképzéseken vett részt.

Elhivatottságát tükrözi, hogy 27 éve dolgozik a város közszférájában. Munkájára jellemző a megbízhatóság, teherbírását az olyan időszakonként jelentkező, de rendkívül nagy jelentőségű feladatok ellátásánál is folyamatosan tapasztalható volt, amelyek nagyban befolyásolták a város pénzügyi helyzete stabilitásának fenntartását, így az önkormányzati gazdálkodás pozitív megítélését.

Szabadidejét sokszor feláldozta munkája miatt, amit soha nem lehetett megfelelően kompenzálni, ennek tudatában végezte faladatát.

Kiválóan látta és látja el a mai napig a feladatait, amely alapján olyan kollégának ismertük meg, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját.

Elhivatottsága megmutatkozik a családi életében is, ahol férjével három gyermeküket szeretetben, harmóniában nevelték fel.

Munkássága, szakmaszeretete példa lehet mindenki számára, mely alapján méltóvá vált az elismerésre. További munkájához nagyon sok sikert és jó egészséget kívánunk!

2017-01-11 15:47