„Martfű Város Sport Díja” – Hajnal Tamás >>>

A Képviselő-testület „Martfű Város Sport Díja” kitüntetést adományozott Hajnal Tamásnak.

Hajnal Tamás tizenkét éves kora óta az erősport elkötelezettje. Pályafutását Kürti László irányításával 2002-ben kezdte, először csak az edzőtermi látogatásokkal, majd később, miután szenvedélyévé vált ez a sportág, tizenöt éves kora óta versenyszerűen művelve. Az elmúlt évtizedben több mint kétszáz kupát gyűjtött, mellyel bizonyította kitartását, eredményességét. Példamutató elszántsága és szorgalma nyomán ez ideig számos magyar, európai és világversenyen vett részt.

A „Magyarország Legerősebb Embere” bajnoki címet első ízben 2014-ben majd idén, 2016-ban is neki sikerült megszereznie. Az idei versenyben 74 ponttal az élen végzett, felhúzásban, rönknyomásban, magasba dobásban, lengősúly cipelésben és golyópakolásban is kiválóan teljesítve.

Neki köszönhetően városunk több alkalommal adhatott helyet a sportág országos döntője selejtezőinek. Kimagasló színvonalú eredményeivel sporttevékenysége során példát mutat a fiatalabb korosztály számára, sokat tesz a helyi sportélet fellendítéséért, a sportolás népszerűsítéséért.

– Az életem részévé vált, a legfontosabb dolog számomra egyelőre a sport. Mindent e köré szervezek, hogy ezt tudjam csinálni és minél jobb eredményeket tudjak elérni – reagált az önkormányzati elismerésre Hajnal Tamás, köszönetét fejezve ki a fő támogató önkormányzat és a Kürti Gym csapat segítségéért, megemlékezve tanítványai, klub- és versenyzőtársai szép eredményeiről, sikereiről is.

A sportdíjak átadását követően azt a három személyt szólította a színpadra Kupai-Szabó Kornél, akik ezen az estén „Önkormányzati Elismerő Oklevelet” vehettek át. Ezt az önkormányzati elismerést azon személyek és közösségek számára adományozza a képviselő-testület, akik Martfű városért, az itt élő és dolgozó emberekért tevékenykednek, vagy a maguk területén, ez esetben a sport terén kimagasló eredményt nyújtottak.

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város