Szabó Csabáné >>>

Az ünnepélyes díjátadáson Martfű város közszolgálati feladatának ellátása terén végzett kimagasló színvonalú szakmai munkája elismeréséül, a köztisztviselők napja alkalmából, kifejezve az itt élők tiszteletét és megbecsülését, „Martfű város közszolgálatáért” díjban részesült SZABÓ CSABÁNÉ, a Pénzügyi és Adóügyi iroda munkatársa.

Szabó Csabáné Küri Éva ez évben éppen 15 éve, 2002. november 1-től helyezkedett el a Martfűi Polgármesteri Hivatalban, mint adóügyi ügyintéző. Azóta végzi a Pénzügyi és Adóügyi Iroda munkatársaként nagy szorgalommal és odaadással ezt az önkormányzati költségvetés eredményességével szorosan összefüggő, nagyon felelősségteljes munkát.

A hivatástudat, a precíz, pontos munkavégzés és a kiváló szakmai felkészültség jellemezte őt a kezdetektől fogva. Tudásának fejlesztését, a folyamatos önképzést mindig is fontosnak tartotta, hiszen azon túl, hogy a kötelezően előírt szakmai vizsgákat teljesítette, a közszolgálatban töltött ideje alatt képzéseken, továbbképzéseken vett részt.

Elhivatottságát tükrözi, hogy 15 éve dolgozik a város közszférájában, és éppen ennek a jubileumi évnek a végén búcsúzhat majd el az aktív munkavégzéstől a nők kedvezményes nyugdíjba vonulási lehetőségének igénybevételével, megérdemelt pihenése érdekében.

Munkájára jellemző a megbízhatóság, teherbírását az olyan időszakonként jelentkező, de rendkívül nagy jelentőségű feladatok ellátásánál is folyamatosan tapasztaltuk, amelyek nagyban befolyásolták a város pénzügyi helyzete stabilitásának fenntartását, így az önkormányzati gazdálkodás pozitív megítélését.

Kiválóan látta és látja el a mai napig a feladatait, amely alapján olyan munkatárs, aki szívvel-lélekkel végzi munkáját. Elhivatottsága megmutatkozik a családi életében is, ahol férjével két gyermeküket szeretetben, harmóniában nevelték fel. Munkássága, szakmaszeretete példa lehet mindenki számára, mely alapján méltónak tartjuk e jeles elismerésre. További munkájához sok sikert és nyugdíjas éveihez jó egészséget kívánunk!

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város