VIII. Victory Gála Martfű

Ismét Nyílt Klubszemináriumot szervezett a Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub 2020. január 24-26-án. A sportközösség téli táborába és a hagyományos Victory Gálára ezúttal is Martfűre várták a meghívott klubok és a Shinkyokushin Harcművész Szövetség tagjait.

A vizsga és felkészülési verseny helyszínén napi két-három tréning segítette, hogy a Victory Gála gyakorlóversenyen mindenki a legjobb formáját hozza.

– Hagyomány klubunknál, hogy segítve a következő generációkat, versenyt szervezünk a kezdő sportolóink számára. Riválisokat invitálunk, és verseny küzdelmeket szervezünk, hogy tapasztalatokat gyűjthessenek az országos versenyzéshez – számolt be a népszerű sportrendezvényről shihan Stefanovics József klubvezető.Ez alkalommal is közel 100 versenyző lépett tatamira, akiknek a negyede a Victory kötelékéből került ki. Formagyakorlatban és küzdelemben viaskodtak, egy téli edzőtábor keretein belül. Ez azt jelenti, hogy minél inkább segítve a felkészülésüket, a verseny előtt már több edzésen együtt dolgozunk. A dobogóról lelépve, még azon a napon belépnek ismét az edzőterembe, és dolgozunk tovább, az itt tapasztaltak alapján! Sőt, néhányan vasárnap még öv vizsgát is tesznek.

Az eseménydús téli edzőtáborban remekeltek a martfűi fiatalok, és nagyon sok élménnyel gazdagodva, szándékaink szerint idővel az országos és néhányuk a nemzetközi versenyzésbe is bekapcsolódik! – fogalmazott Shihan Stefanovics József. az elmaradhatatlan bíztatással zárva sorait: Hajrá Victory Martfű!

Herbály Jánosné

Tovább a képekhez (beküldött fotók)>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város