Kispályás foci – Sportszerű játék és lelkes szurkolás

Véget ért a Martfűi Szabadidős Kör által szervezett amatőr Teremlabdarúgó Bajnokság 2019/2020-as szezonja. Az elmúlt év októberétől tíz csapat 18 fordulón keresztül küzdött az első helyért.

A tornákon martfűi és környékbeli csapatok, baráti társaságok játékosai mérettetik meg magukat 25 perces mérkőzéseken, vasárnap délutánonként a Martfű Városi Sportcsarnokban.

Március 7-én, a 2019/2020-as szezon utolsó tornáját az ilyenkor szokásos ünnepléssel egybekötött eredményhirdetés zárta, ezúttal a rákócziújfalui művelődési házban, melyen több mint százan vettek részt. A kupák és helyezések mellett a szervezők különdíjakat is osztottak, valamint megköszönték a csapatoknak a sportszerű játékot, a nézőknek pedig a lelkes szurkolást.

A városi teremlabdarúgó bajnokságon 1. helyen Rákócziújfalu csapata, a Sántagiliszta zárt, 2. lett a tiszaföldvári Hunka Punki csapat, a 3. helyen pedig a kengyeli Jóóomen csapata végzett.

A torna gólkirálya Cseh Milán lett a tiszaföldvári csapatból, a legjobb kapusnak járó elismerést Kozák Ferenc vihette haza, aki a Jóóomen csapatát erősítette.

– Baráti és sportszerű mérkőzések jellemezték az idei bajnokságot. Jövőre is ugyan ebben a szellemben szeretnénk folytatni! – mondta Szőke Ferenc, a martfűi Városi Szabadidős Kör vezetője. A szervezők a következő szezonban is visszavárják a focizni vágyókat.

Támogatók: Martfű Polgármesteri Hivatal, Martfű Média, Bélteki Tibor vállalkozó, Almási Péter, Nagy Zoltán vállalkozó, Hevesi Tóth Rozália, Török Gergő, Kozma József, Magyar Csaba.

Székács Szidónia

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város