Kinyithatjuk a templomokat!

2020. május 17. napjától visszaáll a vasárnapi Istentisztelet, a hétközi alkalmak rendje és a Lelkészi Hivatal is megnyit.

2020. március 15-én, Istentisztelet után, bezártuk templomainkon az ajtót, hogy a járvány megállítását elő tudjuk segíteni. Az ezt követő 60 napban, hétfőtől vasárnapig, vasárnaptól hétfőig, igyekeztünk ilyen-olyan-amolyan módon, naponta, lelki mankót közzé tenni, hogy a bezártságban ne csak a negatív hírek ostromoljanak bennünket!

Tettük mindezt úgy, hogy közben mi is éreztük, az igazi gyülekezeti közösséget nem tudja semmilyen Facebook poszt pótolni.

Május 11-én azonban a zsinatunk elnökségétől megkaptuk a jó hírt, vasárnap kinyithatjuk a templomokat! Ezzel pedig az “üzenet a zárt templomajtók mögül” sorozat véget ér! A mai nappal elbúcsúzunk tehát az online egyházi élettől, reméljük végleg, s vasárnaptól a templomban folytatjuk! Rákóczifalván 09.00, Martfűn 10.00. órától!

Azt hiszem, mindenkinek van mit megköszönni Istennek!

Azt ugyan nem tudjuk, hogy mennyien leszünk, de hisszük, igaz a Biblia mondata: „Mert ahol ketten vagy hárman összejönnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”

Vasárnap találkozunk!

Áldás-Békesség!

Kupai-Szabó Kornél és Kupai-Szabó Tímea lelkipásztorok

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város