Tarisznyájukba az együtt eltöltött évek emlékeit kapták – Virtuális ballagás a Játékvárban is

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde videóösszeállítással köszönti a ballagó ovisokat, melyben az óvónénik, dajka nénik is búcsúznak egy-egy kedves mondattal a Csiga csoporttól, a Méhecske csoporttól és a Süni csoporttól, sok sikert kívánva nekik az iskolás évekhez.Méhecske csoport: Csiga csoport: Süni csoport:

– Kedves nagycsoportosok, ballagó ovisok! Egy ideje már nem találkozhattunk veletek itt az óvodában, de mi minden nap gondoltunk rátok. Emlegettük az együtt töltött napokat, vidám perceket, a letörölt könnyeket és a tőletek kapott sok-sok ölelést – mondta Turnyánszkiné Enyedi Andrea, a Játékvár Óvoda és Bölcsőde vezetője a ballagó csoportokhoz szóló videókban.

– Nemsokára átlépitek az iskola kapuját, és már csak látogatóba jöttök hozzánk az óvodába. Érezzétek nagyon jól magatokat az iskolában is! Kiránduljatok a számok birodalmába, a betűk országába, és legyen tele az iskolatáskátok sok-sok tudással, vidámsággal és szeretettel.

Drága nagycsoportosok! A ballagó tarisznyátokat most igyekeztünk megtölteni sok-sok élménnyel, kirándulással, játékkal, kacagással, gondoskodással, amit, ha szeretnétek, bármikor elővehettek – bíztatta az iskolába készülő óvodásokat az intézményvezető.

A ballagó ovisok és családtagjaik most a képernyőn keresztül hallgathatják az óvónénik köszöntőjét, és eleveníthetik fel az együtt eltöltött évek legszebb pillanatait.

A Martfű Média nevében mi is szeretettel köszöntjük a nagy ovisokat, akikkel ősszel már az iskolai rendezvényeken találkozunk.

Székács Szidónia

2020-05-29 15:04