Elballagtak a Játékvárból

„Induljunk el dalolva, vár minket az iskola.” – A Játékvár Óvoda és Bölcsőde, a szabályok betartása mellett, méltó ünnepséget rendezett a ballagó nagycsoportosoknak.A Munkácsy úti Óvodától a Méhecske és Csiga csoport nagycsoportosai, a Kossuth úti Óvodától a Süni csoport búcsúzott versekkel és dalokkal az intézménytől, óvodatársaiktól és az óvónőiktől 2020. június 12-én.

– Kedves ballagó nagycsoportosok, leendő iskolások! Örülök, hogy személyesen is el tudunk tőletek köszönni. Már nagyon vártunk benneteket! Rossz volt az óvoda nélkületek, de most megtöltitek a szívünket szeretettel! – mondta Turnyánszkiné Enyedi Andrea, a Játékvár Óvoda és Bölcsőde vezetője.

– Kívánom nektek, hogy legyen tele az iskolatáskátok nagyon sok pirosponttal és ötössel! Szeressetek iskolába járni, mert nagyon sok tudást kaptok, és ott is jókat fogtok játszani – bíztatta az iskolába készülő óvodásokat az intézményvezető, hozzátéve, hogy egy-egy élménybeszámolóra, vagy nosztalgiázásra bármikor visszavárnak minden cseperedőt.

A Játékvár Óvoda és Bölcsőde Munkácsy úti Óvodájából Horváth Endréné Andrea, Kávási Istvánné Mariann és Kovács Imréné Mártika, a Kossuth úti Óvodából Kiss Lajosné Évike és Tóth Pálné Valika már nem a következő óvodai nevelési évet, hanem a nyugdíjas éveiket kezdik meg. Búcsúztatták őket az óvodások és a kollégák, akik megköszönték sokéves munkájukat.

A köszöntő szavak után nem maradt el a ballagók oldaláról a tarisznya, kezéből a virág sem, büszkén köszöntek el az ismerős arcoktól, terektől, játékoktól.

Minden családnak jó pihenést a nyárra, az óvodától búcsúzó, iskolába induló gyerekeknek pedig vidám iskolakezdést kívánnak az óvónénik és mi is.

Székács Szidónia

Tovább a 2020.06.12 - Ballagás a Kossuth úti Óvodában képgalériához>>>

Tovább a 2020.06.12 - Ballagás a Munkácsy úti Óvodában képgalériához>>>

2020-06-17 11:42