Büszkeségünk!

Március végén „Együtt lenni jó!” címmel,  országos rajzpályázatot hirdettek óvodás gyermekek részére. A szülők segítségével le lehetett rajzolni, mit csinálnak otthon, hogyan telnek a gyermekek, a családok napjai a megváltozott és rendkívüli karanténhelyzetben.A Játékvár Óvoda és Bölcsőde Csiga csoportjából Kis Hanna Regina nagycsoportos óvodásunk is rajzolt erre a pályázatra, szülei elküldték alkotását a megadott címre. A szakmai zsűri júliusban, közel 400 pályamű közül választotta ki 4 kategóriában a legsikeresebbeket. Hanna munkáját NÍVÓDÍJJAL jutalmazták. Ez volt a legmagasabb kategória, és ide azok a rajzok kerültek (összesen 10 db), amelyek a zsűri megfogalmazásában átlagon felüliek voltak színekben, témában, kompozíciókban, szerintük szívüket, lelküket beletették a munkájukba.

Alkotását elismerő oklevéllel és egy 10.000 Ft értékű, kreatív eszközökre, anyagokra elkölthető ajándékutalvánnyal jutalmazták.

Hanna már kicsi kora óta örömmel vett részt a vizuális tevékenységekben, nagyon szépen rajzolt, színezett, kézműveskedett, munkái mindig kreativitást, gazdag képzeletvilágot, pontosságot tükröztek és tükröznek a mai napig is.

Eredményéhez szívből gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá! Kívánunk neki további szép sikereket, legyen számára továbbra is öröm az alkotás, tegye boldoggá vele önmagát és környezetét!

Varczag Györgyné

óvodapedagógus

2020-08-27 11:27