VII. Martfűi Strandkézilabda Kupa

Immár hetedik alkalommal rendezték meg a Martfűi Strandkézilabda Kupát, 2020. augusztus 8-9-én. A kétnapos sportversenyre összesen 16 csapat nevezett, 8 női és 8 férfiegyüttes mérte össze tudását. Az eseménynek ezúttal is a Martfű Termál SPA adott otthont. A rekkenő hőség ellenére ebben az évben is jó hangulatú, színvonalas verseny zajlott.

A férficsapatok közül 3. helyezést ért el az Etil Alakulat, 2. helyen a Szeszpászító végzett, a dobogó legfelső fokára Martfű csapata, a Fast Fox állhatott.

A női csapatok körében 3. lett a Kóka Beach, 2. helyen a JóAzXis végzett, az 1. helyet a Maják nevű csapat érte el.

Az augusztus első hétvégéjén zajló versenyen a legjobb férfi játékosnak járó címet Szuhányi Zoltán, a Szeszpaszító versenyzője érdemelte ki. A legjobb kapus Varga István lett a martfűi FastFox csapatból. Az idei gólkirály Gelley Dávid, szintén a martfűi csapatból.

A legjobb női játékos a Szigetszentmiklós NKSE csapatból Kasnya Krisztina. A verseny legjobb női kapusa címet Szlávik Linda, a Maják játékosa nyerte el. Gólkirálynő Szalma Zita, a JóAzXis csapatából.

A szervező Martfűi Női Kézilabdacsapat köszönetét fejezi ki a Martfű Városi Sportegyesület támogatásáért és a Labdarúgó Szakosztálynak a kölcsön kapott kapukért.

A program rendezői jövőre is visszavárják a strandkézilabda kedvelőit.

Székács Szidónia

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város