Idősek Világnapi rendezvénye

Október 1-én világszerte idős társainkat köszöntjük. A Martfű Városi Nyugdíjasklub ennek apropójából minden évben megtartja hagyományos rendezvényét, ahol a környező települések nyugdíjas közösségeivel együtt ünnepelnek. A vírushelyzet azonban ezt az idén másképp alakította.– A járványhelyzet miatt örültünk, hogy egyáltalán megtarthattuk a találkozót! – mondta Kun Lajosné Évike, a nyugdíjasklub vezetője. Általában 180-200 főt számlálhatunk a rendezvényünkön, de idén csak szűk körben, az egyesület tagjai ünnepeltek közösen, a Martfű Városi Művelődési Központ pódiumtermében.

A szeptember 18-án megtartott idősek világnapi megemlékezésen dr. Papp Antal polgármester is köszöntötte városunk szépkorú lakóit.

Asztalosné Kocsis Enikő, a Művelődési Központ igazgatója a TérZene koncert Tisza Kvintett műsorát ajánlotta ajándékul a résztvevőknek, akik nagy örömmel fogadták a meglepetést.

Az összejövetel kellemes, nagyon jó hangulatban telt – összegezte a napot Kun Lajosné Évike, még ha kisebb létszámmal is és nem olyan formában, mint ahogyan meg szokták tartani.

Tovább a képekhez>>>

2020-10-13 15:04