Nem maradt el a hagyományos karácsonyi süteménykészítés

Kicsit másként, de finom és házias aprósütemények készítésével kedveskednek az idei évben is a Kossuth úti Nyugdíjasklub tagjai a karácsonyi ünnepek alkalmából. A Mindenki Karácsonya városi ünnepség a veszélyhelyzet miatt elmarad, ott nem kóstolhatjuk süteményeiket, de a martfűi nagycsaládok biztosan örömmel fogadják majd süteménycsomagjaikat.A nyugdíjasklub tagjai a Martfű Város Önkormányzata Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltató Központ felkérésére, ebben az évben is lelkesen készítették a süteményeket, amelyek mellett ezúttal száraztészták is kerülnek a csomagokba.

Az alapanyagok beszerzését az önkormányzat civilszervezetek számára kiírt pályázata biztosítja, a tésztákhoz szükséges liszt javarészét az Iskolakonyha ajánlotta fel.

A süteményekből a homoki Révay György Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium gyermekei, diákjai is csemegézhetnek, karácsony alkalmából az idei évben is gondoltak rájuk a martfűi nyugdíjas közösség szorgos tagjai.

2020-12-15 17:04