Saját csoportjukban élvezték a farsangi mulatságot a bölcsődések

„Újév újabb mulatság, februárban farsang vár, búcsúztatjuk a telet, várjuk már a meleget.”

Az idei évben 2021. február 8-án rendeztük meg a farsangi mulatságot a Játékvár Óvoda és Bölcsőde bölcsődei intézményegységében. Nagy készülődés előzte meg az eseményt, farsangi díszbe öltöztek az intézmény helyiségei, színes szalagok, lufik, bohócok, álarcok jelezték a közelgő ünnepet.

A gyerekek farsangi maszkot ragasztgattak, a bohóc nyakkendőjét díszítették, majd az elkészült alkotásokat az átadó helyiségben állítottuk ki. Énekszó és hangszerek hangja hallatszott a csoportszobákból heteken keresztül, kisebbek és nagyobbak vígan énekeltek a kisgyermeknevelőkkel.

Amikor elérkezett a várva várt nap, a bölcsőde szobái megteltek hercegnőkkel, pillangókkal, katicabogarakkal, cicákkal, dínókkal, rendőrökkel és szakácsokkal. Az intézmény dolgozói is színes jelmezbe bújtak a gyerekek nagy örömére, voltak Minnie egerek, cicák, boszorkányok és hóember is.

A jelenlegi vírushelyzet miatt minden kisgyermek a saját csoportjában élvezte a farsangi mulatságot, énekeltek, táncoltak, színes lufikkal játszottak, de lehetőségük volt vizuális tevékenységre is: színezésre, ragasztásra. Az elmaradhatatlan farsangi fánkról a bölcsőde szakácsnője, Andi néni gondoskodott, amit a gyerekek jóízűen el is fogyasztottak. Délután, vidám élményekkel telve mesélték szüleiknek, milyen fergeteges mulatság volt a bölcsődében.

Majzikné Hovodzák Adrienn

kisgyermeknevelő

Tovább a képekhez>>>

Minden jog fenntartva © 2011-2021 Martfű Város